markus117 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witam czy orientuje sie ktoś czy da sie przyciemnić oświetlenie licznika w A4 B5 z 2001 roku-ostatnia stara buda.
kowal161 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 w mojej z 96 sie przyciemnia pokretłem na liczniku.nie wiem jak jest w twojej,ale chyba tez cos powinno byc skoro w mojej jest
markus117 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 No właśnie kiedyś miałem taka samą z 96 i było na pokrętle.A w nowej na tym pokrętle ustawia sie tylko zegar.Ono nawet sie nie kręci tylko można klikać w prawo lub w lewo ustawiając zegar lub date.
Daimos Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 U mnie poziom jasności podświetlenia ustawia się pokręcając prawym pokrętłem w zegarach. U Ciebie powinno być tak samo
Bindi1988 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Miałem taką b5, zapewne twoja b5 to jest wersja po liftingu z tymi już białymi zegarami, zauważ ze gdy sie zatrzymasz i otworzysz dzwi to zegary sie same rozjaśnią a gdy zamkniesz dzwi i ruszysz to sciemnieją, przynajmniej ja tak miałem w swojej dlatego wioskuje że masz tak jak ja czyli automatczne ściemnianie
pawelc Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Prawe pokrętło od kasowania licznika ... Kręcisz i masz ciemno lub jasno . U mnie tak jest
markus117 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dzieki za pomoc ale z tego co wnioskuje to chyba jednak w wersji po liftingu z białymi zegarami przyciemnienie po prostu nie ma.
Daimos Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Sprawdziłeś czy prawym pokrętłem działa u Ciebie regulacja jasności??
markus117 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2009 Faktycznie dzisiaj zaryzykowałem i pokręciłem mocniej to prawe pokrętło i puścło tak jakby było przyklejone,fakt że chodzi dosyć ciężko ale działa.Dzieki za pomoc.
domelq Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Faktycznie dzisiaj zaryzykowałem i pokręciłem mocniej to prawe pokrętło i puścło tak jakby było przyklejone,fakt że chodzi dosyć ciężko ale działa.Dzieki za pomoc. Też się tak kiedyś zrobiłem. Bałem się, że urwię a tu po prostu się zaklajstrowało bo pewnie nikt wcześniej go nie używał
siweaudi Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam, ja mam sedana z 98 ale to chyba tak samo będzie? Jak kręcę tym pokrętłem przy zegarze po lewej strionie to przyciemnia i rozjaśnia podświetlenie zegarów, jak go wyciągnę i kręcę to też, a jak przestawić zegar ??? a kasowanie licznika to powinno być to pokrętło po prawej stronie?? ale nie wiem czy żeby skasować licznik to trzeba nim pokręcić czy go wcisnąć, pomocy bo ciężko chodzi a nie chcę czegoś popsuć.
domelq Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam, ja mam sedana z 98 ale to chyba tak samo będzie? Jak kręcę tym pokrętłem przy zegarze po lewej strionie to przyciemnia i rozjaśnia podświetlenie zegarów, jak go wyciągnę i kręcę to też, a jak przestawić zegar ??? a kasowanie licznika to powinno być to pokrętło po prawej stronie?? ale nie wiem czy żeby skasować licznik to trzeba nim pokręcić czy go wcisnąć, pomocy bo ciężko chodzi a nie chcę czegoś popsuć. Ustawiasz zegar przyciskając przycisk po lewej stronie, wtedy wskazówka zasówa "z prędkością światła" i ustawiasz Aby skasować licznik to wciskasz przycisk po prawej stronie
siweaudi Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ustawiasz zegar przyciskając przycisk po lewej stronie, wtedy wskazówka zasówa "z prędkością światła" i ustawiasz Dzięki, ale u mnie jest inaczej, doszedłem w końcu :> prawy żeby skasować licznik rzeczywiście się wciska, a lewy od zegara trzeba wyciągnąć, i jak się trzyma wyciągnięty to sie zegar przestawia. Pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi