Krzysiek Krzysztof Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Witam . Potrzebuję nr. lakieru mam naklejkę w książce serwisowej ale nie wiem jak ją czytać , który to kod lakieru i pytanie dodatkowe co za dane są umieszczone na tej naklejce jak rozszyfrować ? Pozdrawiam
Gregory87 Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Kod lakieru to LY9B Pozostałe kody to kody wyposażenia, dekoder znajdziesz w necie
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) nr lakieru mam a według kodu to kolor czarny ? Dzięki i pozdrawiam Edytowane 19 Marca 2017 przez Krzysiek Krzysztof
enczu Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 9 minut temu, Krzysiek Krzysztof napisał: nr lakieru mam a według kodu to kolor czarny ? Dzięki i pozdrawiam Tak, to czarny. Mam ten sam kolor. Do avanta dużo części, do sedana tyle co kot napłakał
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Opublikowano 19 Marca 2017 Tak do Avanta nie ma problemu :-)
Rekomendowane odpowiedzi