60thPlace Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 http://www.eldobrghm.com/48Cadillac/S3IS_20071127_0283.JPG allo:-) chodzi mi o ten element ze zdjecia po lewej na dole - tam gdzie pasazer opiera stopy, tyle ze w audi B5(nie znalazlem takiego zdjecia) jest tam jakis filc i ? no wlasnei co jest pod nim? blacha? jesli tak to co jest pod blacha - czy ida tamtedy jakies przewody itp?
emisiek1 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 mialem malutki problem z tamtym miejscem w mojej a4... mianowicie w lato przy upalach tam bylo strasznie mokro, nie wiedzialem dlaczego wiec udalem sie do zaprzyjaznionego mechanika ktory stwierdzil niedrozne odpływy od klimatyzacji, pozniej bylo wszystko wporzadku, wiec napewno tam one sa co wiecej to nie wiem
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 jesli masz tam wilgoć to odpływy klimatyzacji są zapchane albo niedrozne odpływy z komory silnika. Przerabiałem to we wrześniu :gwizdanie: przedmuch sprezonym powietrzem pomógł
60thPlace Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 wszystko dziala jak nalezy, zadnej wilgoci itp, poprostu interesuje mnie co jest pod tym filcem(jaki material) i co pod ta kolejna warstwa:-)
tomasz-gorz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 jest tam dosyc gruba gabka, na forum nawet było zdjecie tego (ktos przy suszeniu zrobił)
60thPlace Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2009 hmm dotykowo nie "wyglada" to na gabke, a jesli - to co jest pod spodem?[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 18:06_________________________________________________up [br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 11:44_________________________________________________ktos moze jednak wie?
tomasz-gorz Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 doszukalem sie kolego dla Ciebie... i jak widac jest gabka :gwizdanie: z tym ze jest pokryta twarda wykładzina i dlatego jej nie 'wyczułes', oto zdjecia z akcji suszenia http://www.a4-klub.pl/smf/zalane_wnetrze-t8255.0.html;msg105678#msg105678
60thPlace Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 kurde dzieki strasznie, ale... glownie chodzi mi oto co jest pod gabka... chce tam cos przykrecic a jak wiadomo gabka nie jest zbyt stabilnym podlozem dla srub/wkretow czyli jestem w punkcie wyjscia a na fotach tego nie widac, chyba ze ja slepy jestem:]
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 a że tak zapytam.. co Ty tam chcesz wkręcać? chyba nie fotel
60thPlace Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 ufo;-) slodka tajemnica(takich rzeczy nie mowi sie na stronie klubowej A4) :-)
Kowi87 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Aggro jakieś ???? tylko nie neony :polew:
60thPlace Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2009 ciekawosc pierwszy stopien do piekla wzmacniacz to wie ktos co tam jest dokladnie, czy zostajemy przy opcji, ze nogi pasazera sa oddzielone od silnika/asfaltu kompozytem gabki i twardego materialu? pomijajac powietrze....
tomasz-gorz Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 jest jeszcze karoseria, blacha a tak powaznie to napisz PW do wiki, rozbierał podłoge to widział co jest;)
60thPlace Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2009 poszlo! tak czy siak jutro wale do mechanika bo jeszcze potrzebuje znalezdz jakies przejscie na przeowdy spod maski do wnetrza, dzisiaj spedzilem na to 2 godziny i umorusalem sie po lokcie bez efektu... swoja droga - co takiego jest po prawej stronie tuz przed szyba? to znaczy tam jest jakis filtr powietrza, do czego on sluzy? i czy prawidlowo mocowany jest jakby luzem? jakos u mnie nie widac typowej jak przy filtrze powietrza idealnie dopasowanej obudowy...
tomasz-gorz Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 jest to filtr przeciwpyłkowy, zebys nie miał zaparowanych szyb http://www.wixfiltron.com.pl/filtron/katalog/instrukcje/1004k.pdf
60thPlace Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 dzieki, nie do konca jest wyrazne te foto/instrukcja - czy ten filtr powinien miec oslone dokladnie dopasowana do samego filtra? tzn taka co uszczelnia go po obwodzie od gory? gdzie najlepiej kupic? lokalne sklepy czy net? a z tajemnicza podloga poradzilem sobie stosujac rzepy mocowane na sruby 5x16 - tektura dosc dobrze trzyma takie srubki i cala konstrukcja jest niesamowicie stabilna:-) przy okazji prowadzenia kabli znalazlem komputer - czy on sluzy do odpalenia samochodu? bo jesli tak to zdaje sie, ze znalazlem swietny patent antykradziezowy :]
Perfidny Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 mógłbyś się pochwalić na pw jakiż to patent wymyśliłeś , a komputer masz w pudełku po stronie kierowcy pod maskownicami podszybia i tam masz wejście do auta na wszelkiego rodzaju kable z komory silnika , więc nie trzeba nic przewiercać
Rekomendowane odpowiedzi