zaba84 Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Witam. Pytanko czy wychodziły różne modele tylnych lamp do avanta? Chodzi mi czy byly jakies dymione, z chromami lub coś? Chodzi o to że jedna lampa mi paruje i muszę ja wymienić i teraz nie wiem czy trzeba wymieniac parami czy mozna pojedynczo uzywke lub nowke zeby nie bylo roznicy.
lopez00073 Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Różnice mogą jedynie polegać na lampach wypuszczanych na rynek USA. Ale też nie jestem pewien(jedynie obrysowki w lampach moga byc i inny kolor kierunków) . Jesli masz jedna używana a drugą nową to różnica będzie. Twoja już ma nalot ze starości:D A wiesz jak jest z używanymi, kupisz i też może parowac.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 0 minutes later Nie było z chromem ani dymionych, to wymysł tuningowcówWysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
zaba84 Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Opublikowano 23 Marca 2017 Czyli generalnie każda oryginalna lampa do a4b6 avant bedzie taka sama i nie trzema matrwic się szczegóły ... ?
elmo814 Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 no i z angola ma zaslepione przeciwmgielne:)
JawoR36 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 no i z angola ma zaslepione przeciwmgielne:)To akurat nie problem bo mozna "wydlubac" dziure na zarowke
Rekomendowane odpowiedzi