clint100 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam, przeczytałem mnóstwo wątków ale nie znalazłem jasnej odpowiedzi na co mogę zamienić swoje kasetowe radyjko Audi Gamma z rocznika 1996 żeby nic nie trzeba było przerabiać i miał CD? Najlepiej jakieś radio firmowe w ostateczności coś węższego.
razk Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 jezeli firmowe to Concert CD ale w Twoim roczniku jest jednak kilka "ALE". przeczytaj ten temat: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_radio_audi_concert_plyty-t54510.15.html jesli cos wezszego to juz tylko zalezy od Twojego gustu i zasobnosci portfela. Jednak jesli masz oryginalne glosniki w tyknych drzwiach i polce to jesli nie chcesz lutowac kabelkow to bedzie Ci potrzebny odpowiedni adapter, no i oczywiscie tzw. ramka by zakryc otwory pozostale po szerszym radiu.
domelq Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 podłubiesz troszke i możesz sie cieszyć AUDI CONCERT II. Jak chcesz mieć CD to tylko takie
Młodzik Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 wrzuć concert II ja też mam concerta i jestem bardzo zadowolony a jednak w naszych autkach oryginalne radyjko wygląda poprostu SUPER
clint100 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 wrzuć concert II ja też mam concerta i jestem bardzo zadowolony a jednak w naszych autkach oryginalne radyjko wygląda poprostu SUPER Dzięki tylko jaki model? Moje ma lekko zaokrąglone narożniki, 22 cm szerokości. Widziałem na allegro Concerty II bez zaokrągleń lub z chromowana blaszką. Czy to ma być jakiś określony typ? I czego bez przeróbek nie będę miał w radyjku?
domelq Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Takie Ci powinno podejść http://www.allegro.pl/item521459613_audi_concert_ii_chowane_pokretla_a6_tt_itd.html Ma zaokrąglenia i nie ma chromowanej listwy
Młodzik Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 to zaokrąglone jest od nowszych modeli albo odwrotnie nie pamiętam, ale sprawdź czy są takie same wejścia
YATES Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zaokrąglone są z Audi A6 i pasują do B5.
domelq Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zaokrąglone są z Audi A6 i pasują do B5. Otóż to, dlatego takie pokazałem jako przykład
Młodzik Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 no właśnie wiedziałem ze jakoś od innego modelu ale nie byłem pewien jak to jest dokładnie
Rekomendowane odpowiedzi