LeonMP Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam w Nowym Roku i pozdrawiam! Problem jak w temacie. Kumpel ma A4 Quattro 2.5 tdi 2001. Nie działają kierunki, wycieraczki, el. szyby, el. lusterka, klakson, sterowanie radia z kierownicy i centralny z pilota. Co dziwne przez kilka dni nie działały potem się wszystko włączyło i znowu po kilku dniach padło. Dziwna sprawa. Może koledzy macie jakieś sugestie co do przyczyny problemu? Chciałbym kumplowi pomóc.
boberek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 niech wymieni akumulator a samochod wogule odpala ??
LeonMP Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Odpala jeżdzi normalnie tylko nie działają wymienione wyżej elementy. Aku dobry odpala na mrozie bez zająknięcia.
LeonMP Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Acha jeszcze jedno nie działają wtedy długie światła. Jak się naprawiło samo to znowu były. Mijania działają bez problemu.
boberek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 bez podpiecia pod VAGa to duzo ci nie powiemy
LeonMP Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Czy moduł komfortu odpowiada za te wszystkie elementy? Mnie pachnie jakby brakowało jakiegoś zasilania. Tylko gdzie? cholercia.[br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 15:12_________________________________________________Kumpel był w jakims warsztaciku i podobno nie ma żadnych usterek.
boberek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 no to posprawdzajcie bezpieczniki moze ale w warsztaciku go podpieli moze sie nie mogli z modułem komfortu połączyc bo słabe kabelki tego nie mogą
domelq Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 w warsztaciku?? tzn?? Podpinali mu pod kompa?
LeonMP Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Bezpieczniki sprawdzaliśmy my w pierwszej kolejności, gość w warsztaciku też ale chyba jakiś cienki z niego mechanik, bo nic nie stwierdził.
LeonMP Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Pod kompa podpinał i powiedział, że nie ma usterek.
boberek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 no to dziwne bo wydaje mi sie ze nic nie sprawdził bo takie rzeczy na VAGu wychodza
zbychzz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 hmm... mi ostatnio auto zgasło podczas jazdy i udało się odpalić (bo zdechł na skrzyżowaniu gdy czekałem na zielone). Podjechałem do domu i podpjąłem się ale vag nic nie pokazał tak że może nic nie pokazać ;( Napisz jeszcze czy to wszystko tak samo zachowuje się przed i po odpaleniu czy tylko przed odpaleniem.
martin a4 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 no i co leonie udalo ci sie to naprawic sasiad ma ten sam przypadek [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 19:24_________________________________________________halo no nikt niewie co moze byc powodem
gudi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 a może warto by było przyjrzeć się modułowi centralnej elektryki?
sztachetaszalony Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam mam podobny problem tylko u mnie wszystkie te objawy wyskakują jak dodaje gazu podczas jazdy(gdy jadę cały czas na tym samym gazie to nie ma problemu) wyłączają się długie, wyświetlacz od ogrzewania, przygasa środkowa kontrolka na liczniku tam gdzie wyskakuje radio, nie ma kierunków, klakson też nie działa również takie objawy występują na postoju do tego dochodzi taki dźwięk jakby centralny się zamykał i otwierał. Umówiłem już się do elektryka może coś pomoże
rusektdi Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam, posiadam ten sam problem. Moje pomysly i kolegow z forum sie skonczyly. Co dalej ?
domin79 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam, posiadam ten sam problem. Moje pomysly i kolegow z forum sie skonczyly. Co dalej ? ..podpinałeś kompa???? opisz co dokładnie nie działa
rusektdi Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Komp nic nie pokazal szczegolnego. Pomodzilem przy akumulatorze i jest wszystko ok. CIekawe na jak dlugo.
Rekomendowane odpowiedzi