michal-oracz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 koledzy nie działa mi z tyłu wycieraczka i z przodu nie mam czasówek i sie wycieraczki zatrzymują gdzie chcą.Z tyłu sprawdziłem silniczek okazało sie, że do wymiany założyłem drugi i tak nie działa.Podpowie mi ktoś co może być przyczyną
zbychzz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 sprawdź sobie kolego przekaźnik nr 377 albo od razu wymień i będzie grać
michal-oracz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 a gdzie ten przekaźnik znajdę i może wiesz ile kosztuje nowy?
zbychzz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 znajdziesz go jak odkręcisz obudowe pod kierownicą (4 śrubki na klucz 8mm) bo tam siedzą wszystkie przekaźniki. Jest to 2 razy większy przekaźnik niż normalny a znajdziesz go bo jest prawdopodobnie podpisany jeżeli masz oryginalny (znajduje się w dolnym rzędzie pierwszy od lewej ). Co do ceny to możesz kupić ori w aso za jakieś 120 pln albo taniej używkę na allegro np: http://moto.allegro.pl/item504289061_vw_audi_przekaznik_377.html
zielony04 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Z tyłu sprawdziłem silniczek okazało sie, że do wymiany kupiłeś na szrocie czy nowy???? Ja wymieniałem z 3 razy ( poszedłem na giełdę kupiłem założyłem i nic, następny chodził cały czas, trzeci- już nawet nie pamiętam co z nim było nie tak) Skończyło się na nowym z serwisu ok 350zł Zaznacze ze na giełdzie chcieli 100-150zł ( dobrze że o kasę się wykłóciłem) nadmienie iż wszystkie silniczki pasowały gabarytowo
Rekomendowane odpowiedzi