kadelam Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 witam mam pytanie czy da sie zmienic przód w a4 cabrio na duży grill??
kadelam Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 nie mam bo mam mały grill!!!!!
kadelam Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 da sie a co trzeba wymienic , a co może zostać? 2. tdi automat
marcin j Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 da sie a co trzeba wymienic , a co może zostać? 2. tdi automat Zderzak, rezanie maski i rezanie błotników , ( potrzebne narzedzia , spawarka szpachla, ) dodatkowo nowe lampy...., a i tak to będzie b6.
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Na pewno trzeba mniej wkładu i wysiłku, niż przy przerabianiu b5->b7. Jeżeli masz trochę gotówki, dobrych fachowców i czas, to przerabiaj - będzie bardzo fajnie wyglądał Maska od b7 powinna pasować, błotniki najprawdopodobniej też, mocowania zderzaka powinny pozwolić na bezproblemowy montaż tego od b7. Z Lampami pewnie będzie problem odnośnie mocowań, ale da się
kadelam Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 a od zwykłej a4 do cabrio bedzie pasował zderzak maska pas lampy?
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 nie rozumiemy się - na pewno nie będzie to plug&play - ja po prostu mówię, ze jak się włoży trochę czasu i gotówki, to się da. Będzie prościej zrobić, niż w B5- to na pocieszenie;)
Dibo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Najłatwiej będzie tak: http://www.hofele.com/design/en/Audi_A4_Cabrio/audi_a4_cabrio.html Kupujesz przedni zderzak Hofele z Single Frame
Flyer Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Kupujesz przedni zderzak Hofele z Single Frame NO WAY!!!
ykk Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Kupujesz przedni zderzak Hofele z Single Frame NO WAY!!! Wiedzialem, ze bedzie taki komentarz.. EOT
sizar Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Czesc! Jesli nadal zastanawiasz sie na przerobieniem przodu to daj znac, niedawno zakonczylem u siebie. Modele widze mamy identyczne, tez 2.5TDi. Nie ma duzo problemow zeby to zmienic. Nawet moge Ci polecic warsztat ktory mnie to robil, maja juz to w jednym palcu. Generalnie wszystko pasuje od B7, kilka uchwytow itp z serwisu. Mysle ze warto, auto prezentuje sie 100)% lepiej! Pozdrawiam!
Dibo Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Wrzuć zdjęcia z przeróbki bo jestem ciekawy efektu.
sizar Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Mialo wyjsc jak oryginal i tak wyszło . Auto jest nie do odroznienia od B7. Nie bylo mowy o jakimś tam szpachlowaniu, cieciu blachy, flexowaniu itp jak ktos wczsniej pisal ze trzeba będzie...bez przesady. Po co skoro wszystko prawie idealnie podchodzi od B7. Zdjecia z telefonu zaraz po pierwszym zlozeniu i pasowaniu. Jak bedzie chwila to zrobie jakies ładne normalnym aparatem i wrzucę. Pozdrawiam!
antonio Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 całkiem ciekawie ale szyby przedniej nie masz auto po dzwonie??
Rekomendowane odpowiedzi