Gość czadzik Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam W moim audi padło podświetlenie licznika Czy muszę wymienic licznik na taki sam jaki miałem (8DO919034F) ?? słyszałem takie coś od elektronika który zajmuje się audiczkami
Azunia Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 wymień sobie żarówkę [br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 23:23_________________________________________________...i speca :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 W moim audi padło podświetlenie licznika całkiem Ci padło to pdswietenie czy jest np częsciowo ?? sprawdz najpierw żaróweczki,sam sobie poradzisz z wymiana jak beda spalone
tomek a4 2.8 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 co najwyżej któraś ścieżka się przepaliła (kiedyś w paskach była chyba taka wada). Prawie kazdy elektronik to zrobi
Gość czadzik Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Mialem jakies zwarcie i podswietlenie swiecilo caly czas nawet przy wylaczonych swiatlach i nawet wyjetym kluczyku. Bylem u elektronika chyba najlepszy, a przynajmniej jeden z lepszych na slasku(nawet slynny Pan Danecki zwozi do niego elektronike do naprawy) i to on mi powiedzial ze licznik jest do wymiany i musi byc z takim samym numerem a stalo sie to wlasnie po wymianie prze zemnie tych zasranych zarowek
Wlodi.S Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 WitamW moim audi padło podświetlenie licznika Czy muszę wymienic licznik na taki sam jaki miałem (8DO919034F) ?? Może się jeszcze komuś przyda. Zamiast 8DO919034F można ewentualnie zastosować 8DO919033F ale wtedy nie będzie działała kontrolka poduszki. Wszystkie pozostałe funkcje OK.
Grzesiek1985 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Mialem jakies zwarcie i podswietlenie swiecilo caly czas nawet przy wylaczonych swiatlach i nawet wyjetym kluczyku. Bylem u elektronika chyba najlepszy, a przynajmniej jeden z lepszych na slasku(nawet slynny Pan Danecki zwozi do niego elektronike do naprawy) i to on mi powiedzial ze licznik jest do wymiany i musi byc z takim samym numerem a stalo sie to wlasnie po wymianie prze zemnie tych zasranych zarowek identyczna miałem sytuacje jak ty Tylko ze ja podpialem nie oryginalne radio I tez cale podświetlanie mi caly czas swiecilo przy wyjętym kluczku No i okazało się ze tam cos w liczniku się posypalo ale gościu był tak sprytny ze mi to ogarnal Także twój licznik jest do zrobienia tylko musisz zmienić elektryka:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi