J E L I T O Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Chłopaki jak odkręcić klamkę od klapy, chodzi o tą całą listwę z lampkami podświetlenia tablicy, zamkiem i klamką. Muszę wyciągnąć całą tą listwę. Odkręciłem te małe plasticzki z żarówkami ale ta listwa nie chce wyjść. czy muszę ściągać całą tapicerkę klapy z tyłu?
carnivore1 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Sprobuj dostac sie od srodka klapy, jak otworzysz schowek w klapie na trojkat i go wyciagniesz to bedziesz tam mial dwie srubki trzymajace tapicerke, nie probowalem ale mysle ze one tam cos trzymaja...
_Solar_ Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 zdejmij tapicerke i dopiero wtedy sie dostaniesz
J E L I T O Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 OK, DZIĘKI Czyli czeka mnie dużo pracy:/ próbowałem ściągnać kiedyś tą tapicerkę i odpuściłem bo nie chcialem niczego połamać:/
carnivore1 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Kilka poglądowych zdjęć, które może pomogą Ci się jakoś uporać z tym bajzlem...
Pawlo 2004 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Wedłóg fotek definitywnie widać ze trzymają tą listwę 4 śrubki. myśle ze nie będzie duzej filozofi z tym
proton2 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Wyjmowałem tą listwę u siebie w wakacje. Oprócz odkręcenia tych 'ciekawych' nakrętek (ty potrzebny był dość krótki klucz żeby to sprawnie wykręcić) i odłączenia wtyczek trzeba jeszcze wyjąć zamek. Ja się z tym trochę namęczyłem, a się okazało, że wystarczyło go przekręcić o jakieś 45 stopni przeciwnie to ruchu wskazówek zegara i wychodził bez oporów. Z tego co pamiętam była tam też jakaś nakrętka do odkręcenia.
carnivore1 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 To może w tym przypadku to pomoże:
J E L I T O Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2009 DZIĘKI carnivore1 Klapa rozebrana. Przegniły styki w oświetleniu tablicy oraz mikrowyłącznik klamki, efektem tego jest to ze zamówiłem już w ASO całą tą listwę i ten mikrostyk. Listwa 150zł +mikrostyk 100!!!!! . nie opłaca się tego kupować w używce bo to gnije we wszystkich także można kupić niewiele lepsze.
Rekomendowane odpowiedzi