Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Które wybrać radio ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem nie wiem które radio wybrać ALPINE IDA X 100 czy Pioneer DEH P7900UB javascript:void(0);

Opublikowano

Jezeli uzywasz iPoda to wybierz Alpine jezeli swoja ulubiona muzyke masz nagrana na plyty CD to Pioneera.

Opublikowano

może wrzuć linki z radiami bedzie łatwiej sie wypowiedzieć :gwizdanie:

Opublikowano

ALPINE IDA X 100 :good:

Opublikowano

Mam Pioneera co prawda inny model ale to właśnie tą firme bym wybrał :good:

Opublikowano
  • Autor

dzieki za pomoc jednak wybrałem alpine pozdro dla wszystkich

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

suchy, szczerze to SONY robiło kiedyś dobry sprzęt

kenwood podobno lepszy, ale ja sam kupuje tylko i wyłącznie Alpine

napisz lepiej dlaczego te radyjka pokazałeś, na czym Ci w radiu zależy, i ile maxymalnie możesz na radio wyłożyć!

czy też planujesz jakieś audio, chodzi tutaj o wzmacniacze, czy poprostu chcesz tanie i zwykłe radio do żadnych mega głośników :tongue4:

ps. Clarion i Alpine - a te patrz! Pionek to jedynie 55RS, ale pionki grają mocnym basem, ogólnie mocno, i mniej szczegółowo niż te dwie wyżej podane przezemnie firmy

pozdrawiam!

Opublikowano

alpine

Opublikowano

suchy, szczerze to SONY robiło kiedyś dobry sprzęt

kenwood podobno lepszy, ale ja sam kupuje tylko i wyłącznie Alpine

napisz lepiej dlaczego te radyjka pokazałeś, na czym Ci w radiu zależy, i ile maxymalnie możesz na radio wyłożyć!

czy też planujesz jakieś audio, chodzi tutaj o wzmacniacze, czy poprostu chcesz tanie i zwykłe radio do żadnych mega głośników :tongue4:

ps. Clarion i Alpine - a te patrz! Pionek to jedynie 55RS, ale pionki grają mocnym basem, ogólnie mocno, i mniej szczegółowo niż te dwie wyżej podane przezemnie firmy

pozdrawiam!

W aucie ma system bose.

Pionieera nie chce, bo mam obecnie i szczerze powiem ze taki kenwood bije go na glowe wlasnie pod wzgledem jakosci dzwieku i samym radiem. Na poczatku chcialem tylko kenwooda, ale tak mi ten sony przelecial przed oczami. A cenowo to max do 500zl. Alpine mi tak jakos z wygladu nie pasuje, ale to malo istotne, wiem zeby miec jakies dobre to trzeba juz sporo kaski wylozyc.

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o wygląd bierz "Soniaka", a jeśli o jakość dźwięku bierz Kenwooda.

Zastanów się nad tym :

http://www.allegro.pl/item559592873_jvc_kd_r501_usb_aux_pl_gw_36_m_multicolor_2009.html

I jeszcze by pasowało do podświetlenia w Audi ;)

Kazede z tych co podalem ma czerwone podswietlenie, wiec bedzie pasowac. aha JVC nie chce bo sa poprostu slabe. jakos tak mnie kusi ten Sony a wiem ze i kenwood jest dobry.

Opublikowano

Ja widzę, że wygląd "Soniaka" Ci się podoba i to że ma kolorowy LCD, ale jakość dźwięku Cię zaskoczy(negatywnie). Może lepiej poszukać jakiegoś "bardziej wypaśnego" Kenwooda z kolorowym LCD? :decayed:

Opublikowano

Sony, JVC... Alpine (mam i chwale choc wydaje mi sie ze jest przereklamowane :wink4: ) a moze tak Clarion?

Opublikowano

Też jestem przed zakupem jakiegoś w miarę porządnego radia, niestety gapiostwo kosztowało mnie wybitą szybę i utratę radia. W tej chwili wstawiłem starego Pioneera ale jest problem z wyszukiwaniem stacji poza miastem, lata w kółko i nic nie znajduje, jak znam konkretną częstotliwość stacji i ją ustawię to gra bardzo dobrze, które radia są na tyle czułe żeby nie było takiego efektu.

Antenę mam tylko fabryczną w tylnej szybie.

Może polecicie jeszcze do kompletu jakąś bardzo dobrą nawigację z mapą polski i EU.

Opublikowano

powiem tak: u kuzyna w aucie jeździł mój stary pionek, okradli go i zamontował sony, też z podobnej półki cenowej no i co? przyjechał i płacze mi że to teraz nie gra :polew:

wsadziłem do jego autka moje Alpine, i przeżył szok, a mam słabą wersje więc SONY poprostu niegra

jak już to bierz tego kenwooda

ps. ja mam takie http://www.allegro.pl/item556519841_alpine_cde_9881r_cde_9881_r_cd_mp3.html

i jestem zadowolony, ale będe zmieniał na 9812 bo jest poprost dobre!

Opublikowano

stara dobra klasyka-jvc kd-sh707.podświetlanie klawiszy prawie taki sam odcień czerwieni jak reszta kontrolek :).A i ten dzwiek bez zbędnych pseudo basowych łomotań.. MOS-FET na końcówce mocy wystarczający :kox:,Ale podatny na rozbudowe :>[br]Dopisany: 27 Luty 2009, 21:53_________________________________________________A zresztą jutro wrzucę fotkę,brzmienia nie da się;-)

Opublikowano

Miałem kiedyś soniacza, i wymieniłem na Alpine 9812RB i jestem bardzo zadowolony.Jakość dźwięku na :good: