Arti_P Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Witam jak w temacie by mógł ktoś mi podać oznaczenie skrzyni biegów od seryjnej 170 konnej wersji CAHA ?
DaveLove Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zerknij na wlepce, powinno tam być.
jacek70 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 1 minutę temu, Rumaq napisał: Zerknij na wlepce, powinno tam być. Kolega ma w profilu CAGA a pyta o CAHA
Arti_P Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 U mnie oznaczenie skrzyni do CAGA jest KXP, ale nie stety jest luz na prawej półosi i przenosi wibracje na auto. I teraz bym chciał gdzieś u mnie w okolicy poszukać skrzynię od 170 ale nie wiem jakie powinna mieć oznaczenie.
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 LLQ.....u mnie w caha jest taka skrzynia
Arti_P Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Dziękuje bardzo, a mam jeszcze pytanie czy między tymi 2 skrzyniami kxp a llq, są znaczne różnice w przełożeniach ?
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Niemam pojęcia... Ale skoro sa inne wiec pewnie moc ma jakies znaczenie Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez firefighter79
Arti_P Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Akurat o moc to nie będę się martwił bo turbo od 170km i intercooler od 3.0 tdi już jest tylko czeka na montaż ?
Rekomendowane odpowiedzi