pioteres Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam. Panowie dostałem dzisiaj strzała w tylek mojej a4. Uszkodzenia jak na zdjeciu: zderzak, dokładka zderzaka pdc + jeden czujnik, do tego prawdopodobnie uszkodzona podłoga lub blacha tylnej ściany ( nie wiadomo w jakim stopniu). Zależy mi na naprawie a nie zarobieniu kasy. Chętnie bym wszystkie papierki + oględziny + rozliczenie zostawił na głowie warsztatu. Co polecacie? ASO? Porsche Sosnowiec czy coś innego? Sprawca ma polisę w PZU. Za wszelkie sugestie serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Piotr Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez pioteres
pioteres Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Któreś konkretnie polecasz?Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Confessor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Chyba jakieś w Katowicach lub okolicy się znajdzie moim zdaniem lepsze aso jak jest możliwość takiej naprawy niż prywatny warsztat ja osobiście bym naprawiał w aso taka jest moja opinia a ty musisz zdecydować sam gdzie naprawisz auto bo z doradzaniem wiesz jak jest jeden jest zadowolony a inny nie Zawartość dodana 9 minutes later 7 minut temu, Confessor napisał: Chyba jakieś w Katowicach lub okolicy się znajdzie moim zdaniem lepsze aso jak jest możliwość takiej naprawy niż prywatny warsztat ja osobiście bym naprawiał w aso taka jest moja opinia a ty musisz zdecydować sam gdzie naprawisz auto bo z doradzaniem wiesz jak jest jeden jest zadowolony a inny nie http://www.auto-danecki.pl/ - stronka firmowa. FHU AUTO-DANECKI ul. Bytomska 367 41-940 Piekary Śląskie tel./fax : (+48) (32) 3826460 kom. (+48) 0601 485 731 tutaj masz adres koledzy z forum polecają ze porządny warsztat
pioteres Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Chyba jakieś w Katowicach lub okolicy się znajdzie moim zdaniem lepsze aso jak jest możliwość takiej naprawy niż prywatny warsztat ja osobiście bym naprawiał w aso taka jest moja opinia a ty musisz zdecydować sam gdzie naprawisz auto bo z doradzaniem wiesz jak jest jeden jest zadowolony a inny nie Zawartość dodana 9 minutes later http://www.auto-danecki.pl/ - stronka firmowa. FHU AUTO-DANECKI ul. Bytomska 367 41-940 Piekary Śląskie tel./fax : (+48) (32) 3826460 kom. (+48) 0601 485 731 tutaj masz adres koledzy z forum polecają ze porządny warsztat No ale Marek Danecki nie robi przecież blacharki ani lakierowania. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Bogas Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 ASO na Koszutce obok IKEA - auto zastępcze ci przysługuje na czas naprawy - domagaj się tego!
pioteres Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Poszło do Stanleya. Bez domagania się[emoji4] Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Dnia 24.04.2017 o 07:10, pioteres napisał: Poszło do Stanleya. Bez domagania się Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Mam nadzieję, że zadowolony 1
Rekomendowane odpowiedzi