heseam Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Witam mam taki problem, samochód nie równo przyspiesza, tzn nie szarpie, zbiera sie dobrze, ale mam odczucie jakby co jakis czas deliktanie gaz odpuszczał, dzieje sie tak powyzej 3k RPM , nie wiem co moze byc przyczyna?? moze n75?? ew czy taki wplyw mogą miec swiece?? ostatnio wymieniłem pompe paliwa na s3 i nie wiem czy przypadkiem potym zabiegu sie tak nie dzieje, ale nie jestem przekonany bo w pierwszy dzien po wymianie było ok. tutaj dodaje logi, bede wdzieczny za kazda wskazówkę. na vagu żadnych błędów niema http://vaglog.pl/log-002_025_H8C1R.html http://vaglog.pl/log-002_007_ZOx1k8.html
heseam Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 czy mi sie wydaje czy cos z sonda nie tak??
heseam Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 ktoś coś??? bo nwm czy moge jezdzic jesli dobrze zrozumiałem ze sonda pada
Łukasz13 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Wyglada jakby z dolu przeladowywal, a powyzej 4 tys lambda stoi na ubogo jakby paliwa brakowalo.
heseam Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 a to ze lambda stoi to moze byc wina sondy czy moze pompy paliwa?? bo ostatnio wymienilem pompe na z s3 i mozliwe ze to tu lezy przyczyna??
Łukasz13 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jak bylo ok w poprzednich logach to moze byc wina pompy.
heseam Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 wczesniej logi lambdy ok , a powiedz mi bo ja zalozylem na pompke z s3 ta siatke z ori pompki, te siatko, moge go wywalic?? bo wydaje mi sie ze on blokuje przeplyw bo strasznie ciezko przez niego leci paliwo
Rekomendowane odpowiedzi