Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gorzów Wlkp Zlociki i Spociki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec witam wszystkich AUDI MANIAKOW :naughty: w zwiasku iz idzie wiosna i bedzie lepiej marysia rosla :gwizdanie: :naughty: chcialbym zaoferowac spotkania w Gorzowie jak juz wiecie klub NRG rozkrecil sie do takiego stopnia ze organizuja:

:notworthy: :notworthy::notworthy: :notworthy: LEGALNE POWTARZAM LEGALNE SPOTKANIA ZLOTY I WYSCIGI POD NADZOREM PZM I POLICJI :disgust::notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

kozystaja z tej okazji :kox: chcialbym zorganizowac pare spotkan :naughty: Fanow Audi :kox: zebysmy mogli sie wymienic wiedza :wallbash: i umijetnosciami :evil: i przygotowac nasze cudowne cztery kolka do tegorocznych Zlotow :shocked: mysle ze w okolicy znajduje sie troche podkreconych turbawek :mysli: bedzie na co popatrzec i tegoroczne zloty beda bardziej widowiskowe i nie tylko same wyscigi na 1/4 , Drift ale i rowniesz bedziemy mogli zaprezentowac swoje autka z zewnatrz jak i wewnatrz nasze modyfikacje w mechanice :naughty: stylistyce :cool1: Car Audio itd.

Wiec jezeli jest ktos w okolicy kto chce sie pokazac to zapraszam zorganizujemy spotkanie moze weekend co wy na to ???

Proponowane miejsca spotkan:

Parking CASTORAMA

Parking ASKANA

Parking TESCO przy wylocie na szczecin

[/color]

Parking bulwar nad Warta (obok ZYWCA)

Opublikowano

Man spoty lubuskie odbywaja sie w Zielonej Górze. Chlopaki z woj sie zjezdrzaja wiec dawaj do nas.

Opublikowano
  • Autor
:good: Dzieki przyjacielu za zaproszenie napewno skorzystam tylko zbiore jakas mala ekipe zeby sie przyjemniej lecies po trasie :naughty: tylko bez mandatow bo mam juz 11punktow :gwizdanie:
Opublikowano

Ja ostatnio lecialem do was po zawieche :>

Opublikowano
  • Autor

Cos fajnego zamontowales ?? :naughty: bo ja tez by chcial obnizyc moje A6 :kox: co prawda juz jest niskie bo orginalnie jest S-line pakiet ale moje kola 17" dalej sie gubia :chytry: jak stane obok normalnej to wysokosc okien rozni cie o jakies 5cm ale wciaz sie zastanawiam bo juz chacze sankami wszedzie ostatnio prog mi moja dupeczka polamala :gwizdanie: na szczescie delikatnie i nie wiem czy czasem odpuszcze sobie ta zawieche a nie wymienie sie na 18" kola :naughty:

A ty jak bedziesz nast6epnym razem wybieral sie do FG to daj znac spotkamy sie i pogawedzimy sobie :good:

Opublikowano

ja również jestem chetny na jakis zlocik :naughty: nawet jak bysmy mieli jechac do zielonej to zawsze w kilku raźniej. chodź niepowiem że przydało by sie coś w gw bo mam troche problem z moja A4 i bym sie może poradził... ale jak coś to jestem chętny na jakis wyjazd :hi:

Opublikowano
  • Autor

Rafal_69 kolego widze ze jest wkoncu ktos zainteresowany :kox: wiec ja robie spotkanie w niedzele 18.01 o 14.00 proponuje parking Askana poziom (B) chyba to jest (B) na 1 pietrze pietro nizej od parkingu z wejsciem wybralem ten parking bo nawet jak bedzie padalo to bedziemy mogli wysc i pogadac jest nas juz 4 :naughty: ja bede nawet jak bym mial byc sam mam VEGA :naughty: ale szukam kogos kto mi pomoze go uruchomic bo niebardzo moge zadzialac z programami co mam :good:

Opublikowano

ok :good: ja bede napewno. nawet jak mi audi nieodpali to podjade mitsubishi to pogadamy. I mam nadzieje że bedzie nas w gw coraz wiecej :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

no ja tez tak mysle bo sezon sie juz zaczol :naughty: fajnie by bylo jak bys sie zjawil audiczka to pare fotek szczelimy na forum dla zachety innych :good:

Opublikowano

Marku jestem jak najbardziej za wiec pisze sie na takie spotkanie

Opublikowano

No ja postaram sie być audi ale mówie mam problemy z immo i mi niechce odpalac wiec przyjade napewno ale czy audi?? to sie okaze. no widze ze bedzie chyba nas kilku :a4fan: to dobrze zrobi sie zdjęcia :> jeszcze jak macie znajomych z A4 to mówcie wszystkim ja już też przekazuje komu moge :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Rafal_69 :good: spoko przyjedz bedzie fajnie :thumbup:mam nadzieje z tym twoim immo to nioe bedzie tak zle :dance2: bo jak cos to ja jestem elektrykiem jak bedziesz potrzebowal pomocy to mozemy podzialac :naughty: i go wyciac :kox: bo immo to same problemy :rant: mialem w duch autach i ciagle sie psuly najlepsze to sa wlasne zabezpieczenia lub alarmy z odcieciem ale cieszy mnie bardzo ze sie pojawicie :oklaski: a jak kogos nie bedzie to :bicz3:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 20:39_________________________________________________dibos44 a ty to nawet nie probuj nie przyjechac bo bedziesz wygnany calkowicie z Gorzowa :tongue4: niedlugo lecimy znow sie zmierzyc tylko sobie storzek zaloze :dance: i pozadny komin zeby noja turbawka :naughty: miala w co dmuchac :JC_fan: bedzie fajnie panowie i nie tylko A4 ale wszystki :audi: :oklaski: koledzy z forum A3 tez mowili ze wpadna a jak juz zbierzemy ekipe to do Szczecina 1.02.09 tez my zaproszenie :> z klubu :a4fan:

Opublikowano

fenix185 no to pogadamy w niedziele jeszcze co z moją A4 dobrze że wkońcu ktos pomocny Ja jak cos to rónież słuze pomoca jeśłi bede wsatnie pomuc to w kazdym calu :hi:

ze szczecinem to nieobiecuje bo 30 mam studniówke :gwizdanie: :drunk::banan3: róznie moze to być :> łeee to gitara jak beda tez inne niz A4 to zlocik na całego widze :dance: wkońcu GW ozyje

Opublikowano
  • Autor

Rafal_69 ty to masz fajnie :banan::banan1::banan2: pobawisz sie zycze ci molej zabawy :good: do zobaczenia w Nidziele :naughty:

Opublikowano

Co do Vaga przyjedz do nas i pogadaj z Malina gosc tez ma mi juz vagowal autko kumatu jest.

Ja zakladam jutro Sachs Sporting Set -35 i 18" fele :>

Opublikowano

eee narzekacie na zawieszenie

ja mam -60mm i 225/35R19 na 19 calach w a4 i sadze ze nadal jest komfortowo :polew:

a tak serio to jesli checie wypromowac spoty gorzowskie to zrobcie tak jak my

wydrukujcie np 100 kartek z informacja o klubie i spotach

typu: www.a4-klub.pl zaprasza na spoty gorzowskie ktore odbywaja sie w ..... dzien o godzinie ......

zapraszamy

i wkaldajcie za wycieraczki wszystkim napotkanym a4 czy tam wszystkim napotkanym OOOO

u nas to pomoglo i obecnie jest nas w zg ok 15-20 osob

a na poczatku bylem ja sam ;) potem z 4-5 osob i po tej akcji jest tyle ile widac

Opublikowano
  • Autor

Nowak_zg dzieki za rade dobry pomysl z tym promowaniem spotow :oklaski: przydaly by sie dziewczyny w bykini :boobs: zawsze dobrze dzialaja na zwrocenie uwagi :naughty::zyzol:

A co do tej twojej zawiechy :song: to czy twoja dziewczyna tez sadzi ze jest komfortowo :nabijasie:

Nie wiem jak w Zielonej ale w Gorzowie sa straszne dziury :dziura: i mojej by sie znudzilo ciagle podskakiwanie :boobs::heat: i byl musial jezdzic sam bo nie mogl bym sluchac tego narzekania :punish::evil2: :ranting1: :rant: a ty jak sobie radzisz ze swoja na tych 19" :doh1: :laghing2:

Opublikowano

moje dziewczyny nie narzekaja ;) :gwizdanie:

Opublikowano

eeee w tym tygodniu nie dam rady,ale jesli w nastepnym auto wroci od lakiernika i zdarze jeszcze z wymiana oleju itp itd, to sie na pewno pojawie,jesli cos bedzie ;)

Opublikowano

bedzie napewno trzeba rozkrecic troche GW bo pod tym względem nic tu sie niedzieje. w niedziele jeszcze sie ustali co do tych kartek z info o zlotach bo tez o tym myslałem troche i to może byc dobra sprawa żeby zachecić ludzi na zloty. :audi: