gilbert55 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witam, chyba koło dwu masowe zaczeło mi telpać. Jak jadę trochę szybciej i puszczam gaz to zaczyna mi trochę tlepać , albo czasami jak wchodzę zakręt szybciej. Sprawdzałem na postoju ja dodam gazu tak do 1200 obrotów i puszcze gaz to takie lekkie telepanie jest prze moment. Na początku myślałem ze mam kapcia bo taki głos dochodził pod czas jazdy , tylko że u mnie jak zapalam silnik to nic nie słychać żadnych szarpnięć ani stuków tak jak inny piszą że mają .Dodam jeszcze że wymieniałem rok temu docisk i tarcze i mechanik powiedział że dwu mas jeszcze jest ok. Jak długo można jedzić na takim kole dwu masowym ( ile kilometrów )?, Jakiej firmy koło dwu masowe polecacie?
gilbert55 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2017 koło dwumasowe marki sachs też polecacie?, bo na allegro chodzą po 1120 zł
ecobuda Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 LukWysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
gilbert55 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 można mieszać firmy zakładać koło dwumasowe firmy luk a tarcze i docisk sachs? czy lepiej wkładać jednej firmy wszystko?
wyzyk83 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 kup zestaw LUK i nie kombinuj z SACHSEM bywa różnie
Rekomendowane odpowiedzi