Mopek Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Siemanko wszystkim. Tak jak pisałem ostatnio w moim poprzednim temacie o avancie, zagościł nowy gość u mnie. Tym razem sedan i moja pierwsza benzyna w życiu. Niestety nie jest w quattro. [emoji20] ale do rzeczy. Autko zakupione dzisiaj. Od pierwszego właściciela w kraju, który założył LPG i miał go przez kolejne 4 lata prawie. Sprowadzone w 2013. Szybki oryginalne. Alusie oryginalne. Korek wlewu pod klapką normalnego wlewu. Butla w kole. Autko generalnie potrzebuje trochę dopieszczenia. Posprzątać, nawoskowac. Na zdjęciach brudna i na szybko umyta. Auto przez ubiegły rok zrobiło tylko około 1000km. Kilka podstawowych informacji: Rocznik: 1999 Silnik: 2.8 LPG APR Kolor: Granat LZ5L Skrzynia: Tiptronic Wyposażenie: 2x El. szyby Full fis (do wymiany) El. Lusterka i podgrzewane Tempomat 2x podłokietnik El. Regulacja lędźwi Climatronic Zestaw głośnomówiący Podświetlany schowek Podświetlany bagażnik Plany: Koło 17" Ładna końcówka wydechu Podpicowac lakier Tył troszkę w dół. Białe zegary Naprawa fis Dbać i jeździć Fotki: Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez Mopek
enczu Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Seria jak seria poki co Wrzucaj od razu 18, a nie 17 bo to mija sie z sensem Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Mopek Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Rzecz w tym że mam z mojej avant jeszcze 17" to sobie chyba na razie je wrzucę a avanta puszczę na stali :-) A jak się znudzi to na pewno 18 wpadną :-)Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
AdixZdr Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dobra baza do modow tylko szkoda, że nie q. Pewnie zrobisz coś konkretnego.
Mopek Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Szybki montaż xenonu. I sprawdzanie poziomu oleju z kolega. Dzisiaj jadę po 17" s-line. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Mopek Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2017 No i na miejscu. Dodatkowo dzisiaj wymieniony olej :-) Niestety dekle trzeba wymienić. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
AdixZdr Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Jak to z tym xenonem jest bez sprysków itd ? Miśki się pewnie zaraz przyczepią, więc jazda do pierwszej kontroli ? Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez AdixZdr
Mopek Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2017 17 minut temu, AdixZdr napisał: Jak to z tym xenonem jest bez sprysków itd ? Miśki się pewnie zaraz przyczepią, więc jazda do pierwszej kontroli ? Nigdy mi się nie przyczepili
Mopek Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Opublikowano 4 Maja 2017 Do zamknięcia. Jednak powrót do diesla.
Rekomendowane odpowiedzi