malizna Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Czy ktoś może mi powiedzieć jaki nr seryjny tego wahacza I do których modeli jest z 20mm a do których 16mm trzpieniem? Z góry dziękuję . Moje auto to a4 b6 sport 1.9 tdi 130km avant
malizna Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2017 A czy ktos zakładał te wahacze firmy starline? I ile one warte? Jesli drogie to trw czy lemforder?
Dystrybutor SKV Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 10 godzin temu, przem8 napisał: 16mm jest do modeli b6 tam też tuleja wahacza jest niższa w a4b6 i passacie b5 polift nie jest ten sam wahacz dolny prosty, mimo, że w obu stożek jest 16mm
przem8 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Po co zakładać jakieś wynalazki? Jak Cie stać to lemforder, jeśli nie to rts ewentualnie najtańsze sprawdzone ms i skv. I podstawa to prawidłowy montaż, bo w przeciwnym razie najdroższe padną po paru tysiącach
roger18sx Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ja tam wolę kupić używany oryginał i wymienić w nich tuleje niż płacić za tani szajs i sie denerwować.
Rekomendowane odpowiedzi