dziadekM Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam. Byłem na programie i niestety po podniesieniu mocy sprzęgło nie daje rady Na serii daje radę ale po wirusie zwyczajnie się ślizga i najpierw muszę zrobić sprzęgło żeby wirus miał sens. Gdzieś wyczytałem że podejdzie sprzęgło od BRD. Tylko nie wiem co podchodzi z BRD - docisk, tarcza, łożysko? Dwumas może zostanie ale dopiero po rozbiórce wyjdzie. Też podchodzi z BRD? Mam B6 2003r AVF 6biegów Taki zestaw wystarczy? http://allegro.pl/luk-sprzeglo-audi-a4-b7-a6-c6-2-0-tdi-kpl-nowe-i5857379109.html Trzeba coś zmieniać czy pasuje bez żadnych przeróbek? A może wystarczy kompletne sprzęgło do AVF bez kombinowania? Do ilu koni bez problemu daje radę taki z AVF? Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez dziadekM
MemberA4 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 kiedys też sprawdzałem taki zestaw i : dwumas jest taki sam łozysko wyciskowe tez jest takie samo tarcza sprzęgłowa też jest taka sama docisk jest "inny" (ma inny numer) bo ma mocniejsze spręzyny ale bez problemu mozesz zakładać do AVF
Adam_G Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 dziadekM napisz jak poszła ci wymiana!!
Rekomendowane odpowiedzi