ofikruszon Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witem otóż po załączeniu wycieraczek zauważyłem że chodziły one powoli. Stwierdziłem że bardzo ładnie zbierają to może tak ma być. Ze niby wolno a dokładnie Lecz dziś deszcz włączam wycieraczki i tutaj zonk. Wycieraczki zwolnily tak jakby straszny opór miały. Zdenerwowałem się bo jak na złość dziś cały dzień lało a wycieraczki w końcu zaczely chodzić tak że zatrzymywała się i co jakiś czas centymetr niżej schodzila. Dodam że na 2gim i 3cim najszybszym biegu cienko. Tak jak na 1wszym. Gdy pomagalem wycieraczka to jako tako chodziło ale i tak bardzo wolno. Co to moze być ? silniczek ? Oby to bo naczytalem się też coś na temat modułu. Ale wdg mnie to raczej coś z tym całym napędem:(
nitroo Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Mechanizm Ci poszedł. Standard. Zamiennik kosztuje ok. 100 zł.
kuba.goller Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Lepiej kup oryginał, zamiennik starczy na krótko.
nitroo Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 14 minut temu, kuba.goller napisał: Lepiej kup oryginał, zamiennik starczy na krótko. Masz takowy, że wiesz?
kuba.goller Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Tak, jak mi się popsuł to kupiłem w intercarsie i zaraz oddałem jak zobaczyłem jakie to badziewie.
Rekomendowane odpowiedzi