mk4 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Pytanko czy ktoś wymieniał może układ z jednego na podwójny z quattro? i czy jeszcze są potrzebne inne modyfikacje pozdrawiam MK4
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Napisz co do ceny bo 1200 zł to masz kompletny wydech - od kolektorów do końca z dwoma wydechami końcowymi ? Custom , dedykowany zamiennik czy Ori ?
mk4 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2009 Napisz co do ceny bo 1200 zł to masz kompletny wydech - od kolektorów do końca z dwoma wydechami końcowymi ? Custom , dedykowany zamiennik czy Ori ? kompletny z dwoma wydechami ori używka z 2007 (wydech jest z 2.0 TDI Q czy wejdzie do zwykłego 2.0TDI czy tam już jest inaczej bak ułożony i będą problemy z zamontowaniem tego wydechu ktoś może się orientuje)[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 18:42_________________________________________________jest to dla mnie dość ważny temat czy ktoś już coś takiego robił ? (z ETKI wynika ze nie ma większych problemów tylko mogę czegoś tam nie widzieć :gwizdanie:) dzięki za wszelka pomoc
siemian Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Wydaje mi się że w 2.0 tdi 170km bez Q też był taki wydech, wiec nie powinno być kłopotu. Podjedź najlepiej do Patryka z CompSportu oni maja a4 z takim wydechem. Pozdrawiam
mk4 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 Hey udało się wziąć tylko tłumiki z rura co bardzo obniżyło koszty (i dobra negocjacja ceny) czekam jeszcze na listwę zderzaka i jadę zakładać :] pozdrawiam
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jak założysz to wklej tutaj foto by sie pochwalic i pokazac efekty
mk4 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 jasna sprawa już nie mogę się doczekać jeden dylemat czy malować czy nie ta dokładkę pod zderzakiem (kolorek auta bezowy)
ArkadiuS Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 mk4 udało Ci się zmontować ten wydech??
siemian Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 jeszcze musi polakierować dokładke, a z tego co wiem to był przez ostatni tydzien chory i nie miał czasu się tym zająć :)
mk4 Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Opublikowano 26 Marca 2009 heh dokładnie jak "siemian" mówi bylem chory i wszystko stanęło (do tego jeszcze przeprowadzałem się);/ czekam jeszcze na daszek od s-line i daje do malowania razem z listwa zderzaka. no i jeszcze okazało się, że nie podesłał mi kolo prawej osłony termicznej. tylko będzie zmiana zamieszczę foty... pozdrawiam [br]Dopisany: 11 Luty 2009, 21:14_________________________________________________no i w końcu sprawa się ruszyła.. niestety niemiłe rozczarowanie.. p'n'p nie podchodzi ten wydech.. i czeka mnie wizyta w ulter.. co prawda tylko odpowiednie zmodyfikowanie tłumika i podłączenie drugiego (prawego) tłumika... jak będę po wizycie w ultera dołączę zdjęcia
siemian Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 e tam ulter Ci to zrobi za grosze... Rozumiem Maciek że w przyszłym tygodniu zjawiasz się w Krk na montaz wnetrza. Pozdrawiam
mk4 Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Opublikowano 26 Marca 2009 e tam ulter Ci to zrobi za grosze... Rozumiem Maciek że w przyszłym tygodniu zjawiasz się w Krk na montaz wnetrza. Pozdrawiam si ... no i koniec modów środka ... mam nadzieje
ArkadiuS Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 czekam na efekt czekam jeszcze na daszek od s-line i daje do malowania razem z listwa zderzaka. gdzie kupujesz spojler tylnej klapy? jestem zaitneresowany :gwizdanie:
mk4 Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Opublikowano 26 Marca 2009 czekam na efekt czekam jeszcze na daszek od s-line i daje do malowania razem z listwa zderzaka. gdzie kupujesz spojler tylnej klapy? jestem zaitneresowany :gwizdanie: udało się upolować na allegro pytaj siemian on chyba ma kontakt do kogoś kto miał więcej...
siemian Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 miałem miałem, ale z tego co wiem to chyba wszystkie sąjuż sprzedane. Trzeba szukać na allegro najlepiej. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi