wojtas-audi Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Jak Wam sie widzi taki spojlerek w A6 ? :arrowr: http://moto.allegro.pl/item169582339_audi_a6_spoiler_rs6_look_hit_od_super_s.html I czy ten z aukcji daje rade, czy jakies gowno ?? :biggrin:
pre_pl Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 a tam jest jakieś zdjęcie ? To pewno zwykła żywica, jakoś mnie nie przekonują takie rozwiązania. No, ale każdy robi co chce.
wojtas-audi Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Opublikowano 28 Lutego 2007 a tam jest jakieś zdjęcie ? Na dole jest jakies male zdjecie - sciagniete skas :biggrin:
Szewczenko7 Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 No to jest spojlerek a'la RS6...powiem Ci ze to nie glupie ...ale mi osobiscie lepiej sie podoba tylna klapa A6 ori
sławo Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Jak na moje oko i jakość tego zdjęcia wygląda całkiem obiecująco [ Komentarz dodany przez: wojtas-audi: 28-02-2007, 22:41 ] To super, ale przeczytaj REGULAMIN i sie przywitaj !!
Gość rob Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 z tego zdjęcia nie da się ocenić jakości wykonania, ogólnie ładnie się prezentuje
Gość Keżor Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 materiał: kompozyt poliestrowo-szklany, laminat może sie nie połamie skoro to spojler ale może zacząć farba odchodzić przy trzaskaniu chcąc nie chcąc klapą bagażnika :confused:
wojtas-audi Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Opublikowano 1 Marca 2007 materiał: kompozyt poliestrowo-szklany, laminat może sie nie połamie skoro to spojler ale może zacząć farba odchodzić przy trzaskaniu chcąc nie chcąc klapą bagażnika :confused: No wlasnie tak mysle .... Dam se spokoj,
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 czesc , kupilem taki spoiler z allegro ( powiem ci ze badziew jak nie wiem koles wyslal mi go do domu przylozylem do autka i okazalo sie ze nie ma wygietego luku audi a4 ma tylna pupe lekko zaokroglona a tam byl prosty spoiler tworzywo syfff koles mowil ze da sie nagrzac i wygiac tak wlasnie prubowalem i go zlamalem nie daj sie oszukac pozdrawiam p.s odeslalem spoiler i kupilem inny
rex Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 p.s odeslalem spoiler i kupilem inny Dzo-Dzo, a możesz dać linka, o ile go jeszcze masz, skąd kupowałeś ten inny, jak wnioskuje, dobry spojlerek?
Rekomendowane odpowiedzi