golfagn Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Hej, czy są inne kompatybilne z naszym autem silniki wycieraczek na tył? Może być z delikatną rzeźbą. Albo inaczej, z jaką końcówką najlepiej kupić, żeby nie ciekł? A, B, C, E? Czy to bez różnicy? Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez golfagn
Askeladden Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Pasuja jesli chodzi o montaz ale wycieraczka obraca sie od prawej do lewej czyli pozycja 0 jest na dole prawej czesci szyby a nie lewej, dla mnie to nie ma zadnego znaczenia i jest nieistotne.
golfagn Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Ale tak samo obracają się też europejskie wersje...
Askeladden Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 16 godzin temu, golfagn napisał: Ale tak samo obracają się też europejskie wersje... Masz racje, wymienialem wycieraczke w A6 C5 i tam bylo odwrotnie
golfagn Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Ok, więc z tego co widzę pasuje kilka innych silniczków. Na mój gust to jak brać to te najnowsze, bo działają dłużej. Ja mam teraz z Audi Q5 czy tam Q7 i śmiga. Wałek napędowy wycieraczki wydaje się lepiej zabezpieczony przed rdzą jak poprzedniki (a już sporo rozebrałem).
Rekomendowane odpowiedzi