sanmicu Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam. W końcu nadszedł czas żeby obniżyć trochę B7 Miałem najpierw kupić amorki od S-line a potem dobrać sprężyny ale trafił się taki komplecik zawieszenie H&R 50/40. Tylko 1 rzecz mnie zastanawia czemu te tyle amorki mają inne nalepki. Kojarzy ktoś z was może to zawieszenie/ew. ma je u siebie? Wychodzi na to ze na tył nie jest HR tylko jakies WKTOH/WHTOR Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez sanmicu
jaguaro Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Tylne amory nie są od kompletu.Podkładki plastikowe pod gumy wskazują, ze tylne sprężyny są już sporo wyeksploatowane. Poza tym odboje tylne do wymiany. Reszta w jak najlepszym porządku[emoji106] Sporo Ci siądzie, nowe mają -45, wiec używki pójdą około -50. Na wiosnę, lato taka gleba [emoji106]ale na zimę [emoji107] Tapnięte z iPhone
sanmicu Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Tak własnie myślałem ze nie od kompletu ale może jakoś się zgra chociaż nie słyszałem o tej firmie. Oboje widziałem własnie w jakim stanie, na szczęście mechanik wymieni je na moje z seryjnych amorków. Zawieszenie przyjechało z anglii to mnie chociaż pociesza, bedzie zawsze w lepszej kondycji jak z polski
jaguaro Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Jak są UK to na bank pośmigasz na nich jeszcze długo[emoji6]Tapnięte z iPhone
sanmicu Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 taaa zaloze i auto bedzie pod prąg zapierdzielac hehe
Rekomendowane odpowiedzi