Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Silver Arrow by Adam87# BRD# 222HP/445Nm# QUATTRO# JR28 19'/9.5 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, Adam87 napisał:

Jestem już w NO od wczoraj ale poszukam jakiejś fotki...

A fotochrom jaki kolor?

Dzieki,  fotochrom mam szary 1ye czy jakoś tak musiałbym sprawdzić. Miałem zakładać do swojego podczas sprzedaży auta ale odpuściłem ;) 

23 minuty temu, kamil-vag napisał:

Norbert, ale od środka jak się patrzy to w ogóle jakby nie było przyciemnienia :P aż tak bardzo to wpływa na działanie lusterka ? 

Właśnie dlatego mnie to zaciekawiło co tam ma ?

kumpel ma dość mocno przyciemnione szyby i fotochrom słabo działa... u mnie dość szybko zaskakuje... gdybym miał tylko wewnętrzny to tam kij ale rezalem tez na zewnątrz wiec szkoda mi ich. Ostatnio widziałem b7 w tym samym kolorze co my i koles miał według mnie super dobrane ściemnianie... niestety nie było go przy aucie wiec nie wiem co on tam miał :) 

Opublikowano
  • Autor

Mam tylko takie..

20180525_101002-3024x2268.jpg

20180526_204950-1008x756.jpg

Jeszcze zobacz sobie w pierwszym poście na samym dole...

Edytowane przez Adam87

Opublikowano
  • Autor
24 minuty temu, Norbas napisał:

Ostatnio widziałem b7 w tym samym kolorze co my i koles miał według mnie super dobrane ściemnianie... niestety nie było go przy aucie wiec nie wiem co on tam miał :) 

Ciemniejsze miał od moich czy jaśniejsze??

Opublikowano
32 minuty temu, Adam87 napisał:

Ciemniejsze miał od moich czy jaśniejsze??

On to ma czorne porównując z twoimi ;)  Chyba zrobie jaj ty masz i w razie co to poszukam boczki z roletami aby jeszcze troszkę ściemnić mlodemu :decayed: 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Norbas napisał:

On to ma czorne porównując z twoimi ;)  Chyba zrobie jaj ty masz i w razie co to poszukam boczki z roletami aby jeszcze troszkę ściemnić mlodemu :decayed: 

No i pomysł super :good:

Powiesz cene na pw ile chcesz za lusterko???

Bo trzeba by kiedyś zmienić..

Z czujnikiem masz?

Opublikowano

Wsio na pw poszło ?

Opublikowano
W dniu ‎27‎.‎05‎.‎2018 o 21:35, Norbas napisał:

oo mocy przybywaj... ja teraz porawiałem program bo wczesniejszy tjuner nie popisał się i miałem przeładowanie na turbo cały czas... 

Bo pewnie tylko limitery poprzesuwane :/ ... Masa jest ludzi która za 200-300zł taniej idzie w tą stronę. Pół biedy jak po roku silnik jeszcze żyje.

Ostatnio miałem przypadek że zostałem zapytany przez handlarzyka ile biore za softa. Nie pamiętam o jakie auto chodziło dokładnie ale cena oscylowała w granicy 800-1000zł po czym on mi powiedział że tam a tam chłopaczek wgrywa mu po 200zł.

Cytując Mirasa " Młody trzy dni ściągał mapę z holandi ". Potem takie akcje są.

Opublikowano
23 minuty temu, DarekS4 napisał:

Bo pewnie tylko limitery poprzesuwane ? ... Masa jest ludzi która za 200-300zł taniej idzie w tą stronę. Pół biedy jak po roku silnik jeszcze żyje.

Ostatnio miałem przypadek że zostałem zapytany przez handlarzyka ile biore za softa. Nie pamiętam o jakie auto chodziło dokładnie ale cena oscylowała w granicy 800-1000zł po czym on mi powiedział że tam a tam chłopaczek wgrywa mu po 200zł.

Cytując Mirasa " Młody trzy dni ściągał mapę z holandi ". Potem takie akcje są.

Tak jak piszesz. Gość tylko procentowo zrobił, do tego czasu dowalil. Nawet do N75 nie zaglądą :facepalm: raczej mało za to nie zapłaciłem bo całe 949zl brutto ? gość zrobił „program” zhamowal auto i tyle. Żadnych logow, nic. Także nie polecam Bmg Tuning z Wrocławia ;)  W pl sporo ludzi co się zajmuje tujuningiem ale jest nie wielu dobrych tunerów imo :) 

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Norbas napisał:

Tak jak piszesz. Gość tylko procentowo zrobił, do tego czasu dowalil. Nawet do N75 nie zaglądą :facepalm: raczej mało za to nie zapłaciłem bo całe 949zl brutto ? gość zrobił „program” zhamowal auto i tyle. Żadnych logow, nic. Także nie polecam Bmg Tuning z Wrocławia ;)  W pl sporo ludzi co się zajmuje tujuningiem ale jest nie wielu dobrych tunerów imo :) 

Z tym chlopaszkiem co ma mi robic program to sam powiedzial ze zrobi logi posprawdza co gdzie i jak i wtedy sie zobaczy ile wyjdzie lub nie..

Opublikowano
7 minut temu, Adam87 napisał:

Z tym chlopaszkiem co ma mi robic program to sam powiedzial ze zrobi logi posprawdza co gdzie i jak i wtedy sie zobaczy ile wyjdzie lub nie..

U kogoś z forum robisz ? 

Opublikowano

N75 nie jest limitowane więc nie musiał zaglądać. Można zmienić ewentualnie jego charakterystykę. Błąd wywali dla wartości zadanych nie osiągniętych ale cechowanych innymi wartościami np. z MAP lub MAF. No to zapłaciłeś nie mało w sumie. Ogarnij tak jak ma być i tyle a dla potomnych niech się wystrzegają tego typu roboty.

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, Norbas napisał:

U kogoś z forum robisz ? 

Nie.. kolo mnie w miejscowosci jest co robi tylko elektronike w samochodach..

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, DarekS4 napisał:

N75 nie jest limitowane więc nie musiał zaglądać. Można zmienić ewentualnie jego charakterystykę. Błąd wywali dla wartości zadanych nie osiągniętych ale cechowanych innymi wartościami np. z MAP lub MAF. No to zapłaciłeś nie mało w sumie. Ogarnij tak jak ma być i tyle a dla potomnych niech się wystrzegają tego typu roboty.

Będe doglądał roboty i napewno wrzuce co potrzeba :good:

Opublikowano

Del

Edytowane przez Marcin Lipiński
Do kasacji

Opublikowano
19 minut temu, DarekS4 napisał:

Nie wiem czy musiał czy nie ale sam fakt, ze turbo przeladowywalo od 1450obr do prawie końca ? trochę autem przejechałem... za taka kasę tommozesx coś już wymagać. Zreszta jak zobaczył na jakich blachach przyjechałem to pytał się ile mi pisał i mówił, ze w sumie troszkę więcej bierze... 

teraz już jest wsio ogarnięte i według mnie auto idzie jeszcze lepiej. Logi robione kilka razy aż do prawidłowego ustawienia imo. 

Opublikowano
W dniu 25.05.2018 o 11:11, Adam87 napisał:

Takie na szybko zdjęcie :decayed:

Jeszcze bez dekielków i dystansu..

Dekielki będą wieczorem a ws. dystansu byłem u Tomka (dystom) i mówił że jak będe miał felgi na samochodzie to wtedy mam podjechać i dopasujemy najlepszy możliwy setup..

20180525_103639-3024x2268.jpg

Co to za felgi?

Opublikowano
  • Autor
59 minut temu, Marcin Lipiński napisał:

Co to za felgi?

Wzór rs4 b7 ale niestety nie ori i pomalowane w ori kolor z katalogu ..

Opublikowano

Siema,

Śledzę bo również posiadam BRD ?

Odnośnie końcówek wydechu od 1.8T, są to same końcówki czy końcowe kompletne boxy?? A jeżeli boxy to jak wpłynęło to na dźwięk który wydaje Twoja maszyna?

Pozdrawiam 

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, xenalnh napisał:

Siema,

Śledzę bo również posiadam BRD ?

Odnośnie końcówek wydechu od 1.8T, są to same końcówki czy końcowe kompletne boxy?? A jeżeli boxy to jak wpłynęło to na dźwięk który wydaje Twoja maszyna?

Pozdrawiam 

Siemanko :hi:

Gratuluje BRD :decayed: poźniej też obczaje temat..

Końcówki wydechu zostały zamontowane same ... niechciało mi się całości przekładać ciąć ... spaw to spaw a tak to same końcóweczki i spokój:dance2:

A dzwięk został raczej ten sam...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Taki mały up :decayed:

20180704_172550-1008x756.jpg