hej Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Witam jak w temacie brak podświetlenia miernik na kostkach pokazuje 11,80Wolta o co chodzi bo nie kumam
hej Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 Żarówki sprawne wychodzi na to że brak masy na brązowym przewodzie pod nogami pasażera sprawdziłem w kostce . Jak podpiołem żarówkę pod jeden pin a masę auta to święci
hej Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 Żarówki sprawne wychodzi na to że brak masy na brązowym przewodzie pod nogami pasażera sprawdziłem w kostce . Jak podpiołem żarówkę pod jeden pin a masę auta to święci
badyl666 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Rozumiem że jak dam ci schemat to usuniesz problem i opiszesz rozwiązanie (zdjęcia dużo by pomogły) ? Z tego co ja wiem (też mi nie świeci) to trzeba rozebrać zamek przy klamce a tam są dwa wyłączniki krańcowe. Jeden oświetlenie górne i alarm a drugi (z nim jest problem) tylko światło na nogi i czerwona lampka na drzwiach. Jako ciekawostke dodam że w drzwiach kierowcy jest tylko jeden wyłącznik krańcowy i wszystko działa dobrze. Schemat: http://instrukcja.pl/i/audi_a4_instalacja_elektryczna_pl Jako ułatwienie strona 375 i 381. Pozdrawiam i czekamy na rozwiązanie.
hej Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Opublikowano 2 Maja 2017 Nie święci Ci też strona pasażera?Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
hej Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Opublikowano 27 Maja 2017 wymieniłem mikrostyk w zamku i teraz jest tak jak otworze drzwi pasażera nie świecą lapki ani w drzwiach ani pod nogami ,ale jak otworze jeszcze tylne drzwi za pasażerem to święci co jest przyczyną ?
badyl666 Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Przerwa na przewodzie "masy" do wyłączników krańcowych.
hej Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 wymieniłem mikrostyk w zamku i teraz jest git
A4CCH Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 4 godziny temu, hej napisał: wymieniłem mikrostyk w zamku i teraz jest git Jaki kupiłeś ? Też mam zamiar w końcu się za to zabrać, a niedługo urlop. Problem jest z tym najbardziej na wierzchu, co przychodzą dwa przewody (niebieski, czerwony) ?
hej Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 kupiłem razem z zamkiem i przełożyłem do swojego sam mikrostyk
A4CCH Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 4 godziny temu, hej napisał: kupiłem razem z zamkiem i przełożyłem do swojego sam mikrostyk Czyli ze szrotu ? Słyszałem że te z allegro są rozbieralne i niby idzie coś tam przełożyć, ale nie wiem co i jak. A to ten styk o którym pisałem wyżej , bo tam są 2 w zamku. Próbowałeś go myć spreyami specjalnymi do elektryki ?
hej Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 j 4 godziny temu, A4CCH napisał: Czyli ze szrotu ? Słyszałem że te z allegro są rozbieralne i niby idzie coś tam przełożyć, ale nie wiem co i jak. A to ten styk o którym pisałem wyżej , bo tam są 2 w zamku. Próbowałeś go myć spreyami specjalnymi do elektryki ?
hej Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 nie dostałem na forum napisz w kupię ktoś pewno ma
A4CCH Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 11 godzin temu, hej napisał: nie dostałem na forum napisz w kupię ktoś pewno ma A problem jest z tym najbardziej na wierzchu, co przychodzą dwa przewody (niebieski, czerwony) ?
Rekomendowane odpowiedzi