A4 B6 Multi Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Witam mam a4 b6 1.9tdi z czerwonym fis-em.Udało mi się dostać licznik z a4 b6 2.5tdi z kolorowym fis-em.Czy wystarczy tylko wymienić czy trzeba coś kodować ,zmieniać kostki, itp??
koloboro Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 oj trzeba immo dopasowanie o ile się da klucze dopasowanie kodowanieadaptacjezmiana vinkorekta przebieguprzyuczanie innych sterowników to tak z grubsza kable są p&p jestem świeżo po swapiejak cos to pytaj bo ogólnie to wiedza tajemna i nie wszyscy chcą się za darmo nia dzielić [emoji6] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
A4 B6 Multi Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Opublikowano 5 Maja 2017 Nie no to chyba odpuszczam jak jest tyle roboty i nie ma pewności co z tym immo...Ile Ci to wszystko zajęło?
koloboro Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 czasu?Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
d3jv Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Jak znajdziesz kogoś kto zna temat, to Ci ogarnie całe kodowanie w mniej niż godzinę za stówkę.
RumJanek Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Napisz do kol. Galetto, ma temat w jednym palcu, sam będę wysyłał do niego liczniki.
Rekomendowane odpowiedzi