Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Koszt założenia xenona do auta??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie jaki jest koszt założenia xenonów do B6 cały komplet wraz z częciami?? znajomy powiedział mi ze 1000zł czy to dużo czy mało?

Znacie moze jakies warszataty na śląsk gdzie to mozna zrobic? i cze te spryskiwacze muszą by w zderzaku??

Opublikowano

Wszystko zależy od tego co chcesz założyć. Ori, czy może Hidy :?:

Tak, spryski powinny być w zderzaku :)

Opublikowano

Z tego co wiem to muszą być spryskiwacze i samopoziomowanie reflektorów. Jak za 1000 zl masz bez spryskiwaczy to równie dobrze kup sobie na allegro zestaw za 300 zl bo zarówno do jednego jak i drugiego niebiescy i tak sie przyczepią tak samo.

Opublikowano

Z tego co wiem to muszą być spryskiwacze i samopoziomowanie reflektorów. Jak za 1000 zl masz bez spryskiwaczy to równie dobrze kup sobie na allegro zestaw za 300 zl bo zarówno do jednego jak i drugiego niebiescy i tak sie przyczepią tak samo.

Hmmm, a jak mam samopoziom, spryski, lampy soczewkowe i taki zestaw z allegro to czemu sie mają przyczepić :?: :mysli:

Opublikowano

to ile trzeba zapłaci za Ori?? i czy są może takie zakłady co robia już kompleksowo razem ze spryskami oczywiscie oprócz ASO.

A jak nie ma sprysków to źle?? mniej zarniki wytrzymują czy jak to jest z tymi spryskami reflektorów ?

Opublikowano

Szukaj na np. allegro lamp komletnych z ori xenonem - tak będzie najtaniej. Koszt min 1500, no chyba że okazja. Stare możesz sprzedać, coś się zwróci.

Sprysk jest potrzebny, bo:

Jak Ci lampę pobrudzi w trakcie jazdy to nie będziesz nic widział, będziesz oślepiał ludzi z przeciwka jadących no i w przepisach tak chyba jest. A żeby zrobić spryski to osobna historia. Nie wiem jak w B6, ale w B5 trzeba trochę zainwestować :)

Opublikowano

OK. Dzięki za rade.

Opublikowano

OK. Dzięki za rade.

Spoko,

Niech jeszcze ktoś Ci napisze co w B6 robił to będziesz miał jasność co i jak.

Ja u siebie w B5 miałem już spryski i samopoziom, a także lamy soczewkowe. Kupiłem Hidy i silniczki do lamp - koszt to około 500zł

Opublikowano

panowie temat którys z kolei :gwizdanie:

:szukaj:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...