misku Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Gdy miałem kiedyś Skodę Fabię, udało mi się znaleźć w Internecie "Wykaz czynności serwisowych" (PDF w załączniku). Dzięki temu wiedziałem co i kiedy powinno być wymienione oraz na jakie koszty się przygotować. Czy ktoś z Was posiada lub może wejść w posiadanie (znajomi w ASO?) takiego wykazu dla A4 B9? Fabia - czynności serwisowe.pdf
qujot Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 w USA mają takie coś https://www.audiusa.com/content/dam/audiusa/myAudi/Service/2017-Audi-Scheduled-Maintenance.pdf jeśli o to chodzi
misku Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 W tym zestawieniu nie mają jeszcze B9, ale bardzo dziękuję.
misku Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Opublikowano 16 Maja 2017 Dzięki uprzejmości jednego z ASO, udało mi się dostać taki dokument. czynnosci_serwisowe_audi.pdf
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2023 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Jak sprawuja sie wam te silniczki 3,0 TFSI,mam okazje taka kupic z USA z przebiegiem 3000 km !!uderzona w tył koszt naprawy około 20 tysi...warto?!
Rekomendowane odpowiedzi