tomekb7 Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 witam jak w temacie ma problem z 2.0 tdi CAHA poniewaz wywala blad cisnienia paliwa na listwie wtryskowej i odcina mi moc. zgasze auto i ponownie zapale i jest okej, zmienilem czujnik cinienia paliwa na pompie wtryskowej i na listwie wtryskowej i blad sie nie pokazuje ale auto powyzej 4 tys obrotow szarpie i nie reaguje na pedal gazu .chcial bym zapytac wogle czy mozna sprawdzic sprawdzic w krtroppejs grupie przeplyw powietrza dla tego silnika i jakosc wtryskiwaczy no jako ze auto ma 170 koni to dosc slabo jesie odpycha i chcial bym to zdiagnozowac. z gory pozdrawiam i dziekuje za kazde info.
Szkita Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 Napisz z jakiego roku jest autoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Szkita Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 A do 4 tysięcy przyspiesza płynnie czy tez szarpie?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomekb7 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 auto jest z 2009 rocznika i do 4 tys obrotow plynniue przyspiesza ale jak jak na moc 170 koni i oske to slabo sie odpycha
Szkita Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 Czy sprawdzałeś lub wymieniałeś filtr paliwa? Czy są jakies błędy w sterowniku? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomekb7 Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Opublikowano 13 Maja 2017 tak pokazuje blad za wysokiego cisnienia paliwa filtr paliwa zmieniony na kchnecht zero porawy
Szkita Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 A zawór na listwie common Rail zakładałeś nowy? Ja tez go zmieniałem koszt jakieś 650 złWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomekb7 Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Opublikowano 14 Maja 2017 A który zmienić bo tam jest dwa zawory po końcach listwy :-)?
Szkita Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Nie wiem, zmieniali mi w bosch Service. Jakbyś mi na fotce pokazał to może bym pomógł Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi