tomgt Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Szukam serwisu gdzie mogę sprawdzić kompresor klimatyzacji. Po włączeniu zaczyna trochę chalasowac. Jest ich trochę ale opinie różne więc może ktoś poleci kogoś sprawdzonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felek_f1 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Na Syreny 14, tam masz 10+ serwisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7Kris7 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witam. Dobra rada aby unikać z serwisowaniem klimatyzacji CENTER CAR Wrocławska 4, 01-493 Warszawa. Pojęcia nie maja o budowie klimatyzacji w Audi. Próbowali prosto w oczy wmówić mi, że sprzęgło elektromagnetyczne Panu nawaliło, sprężarka zatarta, opiłki w układzie 4 000zł naprawa. Jak zacząłem się dopytywać gdzie on widział te opiłki, to już zniknęły, ale zazwyczaj tak jest. No to drążę temat bo sprzęgła elektromagnetycznego to nie ma w tych samochodach (to nie ford), a ten nadal przy swoim. Ostatecznie wymieniłem zawór sterujący pompą nowy za 160zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi