st4yKool Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 Nowe polosie obie strony.. nowe sworznie.. wahacze sprawdzane milion razy.. heble ok.. a mimo wszystko: Jakies pomysly? Z gory dzieki! Sent from my SM-G950F using Tapatalk
st4yKool Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Opublikowano 22 Maja 2017 Nie i nie.. dzis sluchal mechanior i jedyne co zostslo to jakas oslona wzmacniajaca costam.. wszystko inne jest sprawne.. wszystkie sruby dokrecone itp itd.. bedziemy to niedlugo rozbierac to moze w koncu sie wyjasni.. w tym momencie takie odglosy jak na filmie mozna uzyskac na prostych kolach poprostu mocno hamujac. Strzal jest jak zawias jest w najnizszym polozeniu.. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
st4yKool Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Opublikowano 23 Maja 2017 Troche lepszy kąt...Sent from my SM-G950F using Tapatalk
st4yKool Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2017 komoornik chcialbym wiedziec... cos jest spi***** ale co... kolejne ujecie: Niestety nie mam czasu teraz sie tym zajac.. mechanior tez juz nie ma pomyslu..
Wihajster Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Trzeba wjechac na kanał. Człowiek w kanale nasłuc**je skąd strzela podczas prób.Nie ma siły musi sie dać zlokalizowac.
st4yKool Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2017 Chcialbym zeby to bylo takie proste... ujecie spod auta:
Gibons Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Na luzie jest to samo ? jak auto się toczy i zahamujesz ?
st4yKool Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Opublikowano 2 Lipca 2017 Hmm nie jest latwo to zrobic w automacie.. ale sprobuje Sent from my SM-G950F using Tapatalk
lukasek246 Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Odkop ale ten temat już przerabiałem luźna nakrętka sworznia na zwrotnicy, wystarczy dobrze skręcić na klej i problem znika
emdzej91 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 U mnie jest podobnie juz od 2 lat cos wlansie tak skrzypi na poczatku sporadycznie teraz juz non stop, zbadam ta nakretke i zobaczymy czy cos pomoze
Rekomendowane odpowiedzi