TOM3K Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 Cześć. Planuje włożyć do siebie do b8 suba z q5 tak jak to było w b7. Jednak jest problem z miejscem aby zmieścić tam kolo do którego następnie wchodzi subwoofer. Wpadłem na pomysł aby zrobić jakąś formę w którą następnie włożę ten subwoofer, ale nie mam pomysłu z czego to wykonać aby było w miarę sztywne i dobrze siedziało w bagażniku. Macie jakieś pomysły?
afroo. Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 Podjedź do chłopaków, którzy zajmują się w okolicy zabudową car audio i albo zrobią Ci to sami albo chociaż zbierzesz info z czego zrobić kształtkę.
TOM3K Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Opublikowano 24 Maja 2017 Wątpię żeby chętnie mi podpowiedzieli jak to samemu zrobić. Spróbować mogę. Może jednak znajdzie się tutaj ktoś kto ma pomysł na to.
szczuraz Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Dnia 5/23/2017 o 13:50, TOM3K napisał: Planuje włożyć do siebie do b8 suba z q5 tak jak to było w b7. Jednak jest problem z miejscem aby zmieścić tam kolo do którego następnie wchodzi subwoofer. Weź zrób zdjęcie tej wnęki bo nie potrafię sobie tego wyobrazić.
Rekomendowane odpowiedzi