Leszek1706 Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 Witam, mam problem pali mi się kontrolka ABS i mruga wykrzyknik i trzy razy piszczy. Wymieniłem czujniki ABS, koronka i pierścień na swoim miejscu, elektryk sprawdzał mi jeszcze kable oraz pompę wszytko jest sprawne, ale błędu nie pokazuje na komputerze, padło stwierdzenie że błąd jest z winy licznika to znaczy, że licznik mam wymienić, i teraz mam pytanie, czy to jest możliwe że jest to wina licznika?? Skoro abs działa normalnie, hamuje i komputer nie pokazuje błędu? Proszę o pomoc Jeszcze mam jedna sprawę, kiedy wyciagąłem licznik sprawdzilem co jest za nim i poczulem ze jeden nie wiem jak to nazwac kostka czy cos jest luzna zdj 2 tez dodam i zaznacze to, moje pytanie brzmi co to jest i do czego służy
Grztom Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 Kontrolki świecą a komputer nie pokazuje żadnego błędu?
Marek24 Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 A jak z płynem? Mi Abs wyskakiwał przy zapalaniu jak miałem słaby akumulator i też wyło 3 razy
Leszek1706 Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Opublikowano 24 Maja 2017 ako mam nowe kupione w styczniu plyn w porzadku
Rekomendowane odpowiedzi