spectrum89 Opublikowano 30 Maja 2017 Opublikowano 30 Maja 2017 Witam, Stoję przed zakupem sprężyn do mojej Audi, chodzi o komplet na tył, ponieważ jedna mi pękła i tak jeżdżę cały czas. Potrzebuje standardowego zawieszeni, nic nie chce obniżać. Mam do wyboru Kayaba oraz Lesjoforce. Ktoś zakładał któregoś producenta? Polecacie je? Które z tych? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marek990 Opublikowano 30 Maja 2017 Opublikowano 30 Maja 2017 Witam, żadne z tych. Kiedyś stałem przed tym dylematem, które ? Okazało się że szybko się zbiły później ich w piecu rozciągałem o 2 cm starczyło na dwa lata latania rozciąganie koszt 5 dyszek. Po nagrzaniu w piecu są wytrzymałe. Jak masz kupić najlepsze ory.
spectrum89 Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Opublikowano 31 Maja 2017 Rozumiem. A oryginał ile kosztuje? Te mogę mieć około 135 za sztukę. Szczerze nie wiedziałem ze te marki są takie problematyczne. Dużo się zawsze słyszało o Kayabie. PWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marek990 Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 To może nie jest problematyczne jest to brak trwałości w moim przypadku sam się przekonałem jak w ciągu dwóch lat się zbijają aż koła pełnego z nadkola nie widać. Tak 135zł za sztukę a oryginał pewnie 300 za sztukę może i więcej. Oryginał to prawdopodobnie BILSTEIN. Można spróbować poszukać używek ory. Ja na razie śmigam na Kayabach rozciągniętych w piecu i widać jak się obniżają sezon może przelatam.
Rekomendowane odpowiedzi