stomi Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Cześć, Szukam routera do modemu Huawei E3276 żebym mógł z niego puścić net na mieszkanie, co najlepiej kupić?
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 ja mam tp link mr3420 jest git latwa konfiguracja ma tez lte,i jest tani,na poczatku co jakis czas zrywalo mi lacze okazalo sie ze fabrycznie byl ustawiony na wifi b/g/n i poprostu nie starczalo pradu na modem bo wifi w trybie n sporo ciagnie i modem tez na lte,wylaczylem wifi n i problem znikl,jest tez fajnie z tym ze mam w orange i tam nie mozna wylaczyc pin na karcie,wystarczy na stronie konfig raz mu wpisac pin a pozniej po zaniku pradu np, router sam odpala karte.
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Nie,mam inny z lte,wejdz na stronę producenta i sprawdź wykaz modemów z którymi działa router,jesli jesteś zainteresowany takim jak mój.
stomi Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2017 Dzięki za pomoc, kupiłem taki sam, jak narazie hula
Rekomendowane odpowiedzi