radi Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Witam Posiadam Audi A4 z 95r(rozbite) i 2gie Audi anglika z 99 po 2 lifcie i chcialem je przerobic na nasza strone z czesci z tego z 95r.Moje pytanie jest takie:czy wszystkie czesci podejda(deska,magiel,pedaly,podszybie ze starego do nowego?itd..i niebedzie zadnych problemow?Auto bede robil dla siebie wiec niezalezy mi na tym ze bedzie stary klimatronik itd...
arczi900819 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 No mi się wydaje powinno raczej pasować.
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Masz możliwości i części, więc rób;) Nie wiem tylko dokładnie, jak to teraz wygląda od strony prawnej, jednak wydaje mi się, że zarejestrują.
arczi900819 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Nie no z kwestią prawną to chyba nic się nie zmieniło i dalej można.
radi Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 O zrobienie przegladu, zarejstrowanie i ubezpieczenie sie nie martwie,tylko chodzi mi o graty-typu podszybie, deska i wewnatrz...bo wiem ze podszybie jest troche inne i niewiem czy mi podejdzie,bo tam sa spryskiwacze w podszybiu...
arczi900819 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 To jak jakiś drobiazg nie będzie pasował to można dokupić inny ale pasować powinno praktycznie wszystko także śmiało można się za to brać tylko trochę roboty to będzie kosztowało...
Rekomendowane odpowiedzi