Piotr246 Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 To idealnie się składa ze Twój [emoji2][emoji2] bo miałbym kilka pytań[emoji16] jakie max średnice wchodzą? I czy po odcięciu końcówek (tych w dół skierowanych) przedłużałeś coś czy odrazu ozdobne końcówki? Spaw czy skręcane? [emoji28]
zapamietajnick Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 To idealnie się składa ze Twój [emoji2][emoji2] bo miałbym kilka pytań[emoji16] jakie max średnice wchodzą? I czy po odcięciu końcówek (tych w dół skierowanych) przedłużałeś coś czy odrazu ozdobne końcówki? Spaw czy skręcane? [emoji28]Sa to ori koncowki z 1.8t avj. 70mm. Po odcieciu koncowki wydechu trzeba dospawac kawalek. Ale to juz musisz sam ogarnac zeby sie ladnie w otwor zmiescilo. A koncowki sa przyspawane. Tak w ogole bedzie kompletny wydech na sprzedaz wiec jak ktos chetny to [emoji336][emoji336][emoji336][emoji41]Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
Piotr246 Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 70 to max czy może wejdą 80tki? Bo chciałbym jak najbardziej wypełnić otwór
zapamietajnick Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 70 to max czy może wejdą 80tki? Bo chciałbym jak najbardziej wypełnić otwór Moze by upchnal.. Ale wg.mnie 70 starczyWysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi