Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

elektryczne szyby a4 b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. to mój pierwszy pst na tym forum więc przepraszam jak zły dział a zarazem witam wszystkich. Moje pytanie to jak zamontować elektryczne szyby w a4 b5. To mój pierwszy samochód więc chce go troszkę przerobić. Dłuższy czas auto jeszcze będzie stało ( prawko się robi ).  5 drzwiowy. więć tak by na wszystkich drzwiach działały elektr. szyby. 

drugie pytanie. Można zamontować takie mega jasne swiatła ( takie ktore są w nowszych autach ) nie złóte ale takie mega fajne białe.

Przepraszam za słownictwo i prosze o wyrozumiałość. Pozdrawiam 

Opublikowano

Dlaczego przepraszasz za słownictwo? Skoro wiesz, że coś jest nie tak to popraw ;)

Szyby najlepiej zamontować wymieniając całe ramki. Instalację trzeba poprowadzić, wymienić panele drzwiowe i gotowe.

Lampy możesz założyć poliftowe, zespolone.  Na wyglądzie zyska. Nic więcej lepiej nie kombinuj.

Opublikowano (edytowane)

bardziej chodziło o słownictwo np. jasne światła ( nie wiem jak sie fachowo zazywa ) 

A jakie jeszcze polecasz modyfikacje do niego? Nie ukrywam pierwsze własne auto i chce by było wyjątkowe ;) 

edit: myslisz ze te będą pasować? http://allegro.pl/reflektor-lampa-audi-a4-b5-8d0-lift-1999-tyc-kpl-i6788120169.html

Edytowane przez fischer2222
Opublikowano

Lampy poliftowe mozesz wyrwać na forum w dziale sprzedaży.Możesz się jeszcze pokusić o zmianę oświetlenia wnętrza na ledowe-biale zimne światło.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jeśli nie masz to dołóż pilota do centralnego. W sumie prosty zabieg.

Wysłano z Nokii 5110

Opublikowano

mam na kluczyk jedynie ;(

Opublikowano

Centralny był seryjnie, więc piszę żebyś dołożył zamykanie z pilota.

Wysłano z Nokii 5110

Opublikowano
30 minut temu, august napisał:

Centralny był seryjnie, więc piszę żebyś dołożył zamykanie z pilota.

Wysłano z Nokii 5110

jak mam to zrobić? Kupić pilota, mechanizm? Jestem prawdziwym laikem,

Opublikowano

Jeśli nie przebrniesz przez znalezienie rozwiązania choćby na forum to też niestety nie dasz rady tego założyć. :)
Albo oddaj auto jakiemuś elektrykowi.

Wysłano z Nokii 5110