Gość jaarek_dpl Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 witam, chcialbym sie dowiedziec co moze byc przyczyna tego iz caly climatronic (wyswietlacz) czasami sobie mruga jakby dostawal mniej mocy lub jakies zwarcie no niewiem troszke mnie to denerwuje a dzieje sie tak tylko jak mam wlaczone swiatla , bez swiatelek ani mrugnie o co chodzi ?
marcin j Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 to wpierw i wklej na forum ewentualne błędy.
Gość jaarek_dpl Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 niestety nie mam dostepu ani czasu zeby VAGiem sie zajac takze to raczej odpada moze ktos bez tego cos powie ...
nex Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 jesli mruga to mogą być pozrywane luty, zastanawia mnie tylko dlaczego bez swiateł nie mruga, mruganie polega na całkowitym znikaniu i pojawianiu sie? Czy tylko przygasaniu
Gość jaarek_dpl Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 no wlasnie to jest tylko przygasanie chwilami
sparki Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Mruganie wyświetlacza oznacza że sterownik zapisał błędy które ty odczytaj na kanale 1c klimatronika dopiero po ich skasowaniu klimatronik przestaje migać. Z doświadczenia wiem ze ekran miga kilka chwil po odpaleniu samochodu i u mnie czasami przy włączeniu kierunkowskazów.
Gość jaarek_dpl Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 ok jest tak jest to git a jak moge je odczytac bo jestem laikiem po odczytaniu powinny przestac migac ?
Suli Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Prosz... http://www.a4-klub.pl/smf/kody_klimatronika-t70.0.html;msg622219#new A następnym razem polecam funkcję
Rekomendowane odpowiedzi