skladaczek1994 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Witan mam.audi.1.6 rok.1995 i tu sie zaczyna problem auto szarpie tak jak by sie dlawilo przerywa przy redukcji biegow. Bylem u mechanika powiedzial ze podlaczyl pod kompa i niby czujnik halla da sie to jakos sprawdzic samemu?? Ogolnie obroty te faluja dzis rano go odpalilen i tak.jak.by sie chcial wkrecic na obroty ale nie mogl i zgasl. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
patryq633 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 A wymienił Ci ten czujnik halla ? U mojej mamy w b5 właśnie z tym o to motorem był podobny problem tyle że jak wrzuciłeś bieg i chciałeś jechać to przy 2 tyś obrotów zaczęło go dławić właśnie i gasł. Mechanik właśnie stwierdził czujnik halla który niby został wymieniony. Auto pracuje normalnie teraz. Koszt czujnika bodajże ok 50-60zł o ile dobrze pamiętam.
skladaczek1994 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2017 No.nie wymienil bo najpierw chcialem to sam sprawdzic mi ofolnie.nie gasnie ale.obroty na postoju faluja.i.szarpie w czasie jazdy.. niby podlaczyl pod kompa i powiedzial ze czojnik i stwierdzil ze czojnik nie.jestbwymienny i trzeba cala cewke wymienic Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi