bies Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam czy wyświetlacz klimatronika po załączeniu świateł powinien się troszkę przyciemnić, bo u mnie świeci jednakowo bez zmian audi A4 98r
tomasz-gorz Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 delikatnie sie przyciemnia '97r. (taka opcja zeby w nocy nie raziło)
_Solar_ Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 delikatnie sie przyciemnia '97r. (taka opcja zeby w nocy nie raziło) u mnie też delikatnie sie przyciemnia jak załącze swiatła mijania myśle ze ta opcja tez powinna byc u Ciebie,ale czemu sie nie przyciemnia to nie mam pojecia
bies Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2009 wydaje mi się ze klimatronik się ściemnia, ale pod kontem oświetlenia tak jak by miał swój czujnik światła czy to możliwe
pox Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 wydaje mi się ze klimatronik się ściemnia, ale pod kontem oświetlenia tak jak by miał swój czujnik światła czy to możliwe No bo ma, na kratce nawiewu na przednią szybę
tomek a4 2.8 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Klimatronik ściemnia się po włączeniu świateł. Czujnik światła w kratce nawiewu chyba nie jest od regulacji podświetlenia. Wiem że w prędkościomierzu jest czujnik, który reguluje jasność zegarów, więc może ma on coś do jasności klimatronika
Rekomendowane odpowiedzi