morcinek82 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Witam! Nie dawno kupiłem schowek razem ze zmieniarką cd. Wcześniej nie miałem zmieniarki w aucie. Podłączyłem ją i zmieniłem kodowanie w radiu (Concert II). No i niestety lipton. Zmieniarka nie reaguje. Nie można do niej wsadzić żadnej płyty. Tak jak by coś było już w środku. Żaden z przycisków też nie działa np. od wyciągania itd. Moje fabtyczne kodowanie w radiu miałem takie: 01000 a zmieniłem na 01002. Może coś jeszcze z kodowaniem jest nie halo?? A może zmieniarka po prostu uwalona?? Proszęo jakieś sugestię. Dzięki
Fido Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Z sugestii to proponuję emulator zmieniarki typu Denson lub Yatour. Zawsze to MP3 niż nagrywane płyty.
morcinek82 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2017 Odpada. Musi być oryginał żadne tam emulatory. Ale dzięki.
morcinek82 Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Opublikowano 16 Lipca 2017 Temat można zamknąć. Zmieniarka działa już jak należy. Problem był z kablem łączącym zmieniarkę z radiem. W pinach było namieszane. Co oryginał to oryginał ?
Rekomendowane odpowiedzi