rafalpe Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Przedstawiam swoją pociechę - B8 polift z połowy 2013 roku. Mam go od stycznia 2017, kupiłem z przebiegiem 174k km. Wyposażenie raczej średni standard, bez skór (na szczęście), za to jest xenon + neon, navi ale bez DVD. Ogólnie wszystko co chciałem to ma Do tej pory zrobiłem kilka małych modów: 1. Zawias Eibach Pro Kit 2. Kierownica od S-line (fabryczna 4-ramienna kompletnie mi nie podchodziła wizualnie) 3. Koła letnie - felgi od Q5, opony 245/45/17 (aktualnie komplet do sprzedania - info w dziale Sprzedam) Zdjęć póki co mało ale będę dodawać sukcesywnie.
qlimazz Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 ładnie siedzi, dobra baza do modów, bezawaryjności
granatowy Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Te felgi dobrze wyglądają jak na 17" i pasują do A4 B8. Opony też są z jakiegoś SUVa ? Nietypowy rozmiar. Nowa kierownica zdecydowanie lepiej wygląda.
WojtekM83 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Mam już dwa lata złotą nić i prezentuje się super
Rekomendowane odpowiedzi