DanielM Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Cześć Przedstawiam Wam mój nowy nabytek. Polift z 2012 roku, CGCL quattro z manualną skrzynią. Felgi 18" prawdopodobnie z A5 obniżenie nie wiem na czym ale jest za nisko więc wpadnie -30 mm eibacha Wyposażenie jak widać na zdjęciach chyba nienajgorsze z modyfikacji planuje kilka rzeczy: -Pakiet chrom- relingi i listwy -kierownica 3 ramienna s line- jeśli ma ktoś dostęp do takich to proszę o info:) -wspomniane już eibachy w celu podniesienia zawieszenia. -tempomat Czeka mnie też trochę zabawy z dodatkami których nie umiem uruchomić i tu będę potrzebował Waszej pomocy A mianowicie w aucie jest nawigacja MMI® Navigation plus kod wyposażenia PNQ Chciałbym uruchomić telefon przez bluetooth ale jest komunikat, że telefon niedostępny, szukałem na forum info jak to uruchomić ale bezskutecznie. Parktronic jest tylko z tyłu, ale bez wizualizacji, czy tutaj też jest dodatkowa opcja uruchomienia wizualizacji? Nie jest włączone doświetlanie zakrętów, jeśli jest możliwość to też proszę o podpowiedź jak to włączyć.
Hubertus01 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 spójrz na sprężyny, jaki mają kolor i producenta, jakie masz opony?
DanielM Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2017 w środę auto jedzie do mechanika, zobaczymy co tam siedzi ori powinno byc 1ba opony 245/45, nie wiem jaka szerokość obręczy *Proszę uzupełnić profil.
gto250.3000 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Cześć, co do telefonu. Mam taki sam system i nie mogłem podłączyć na początku Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
gto250.3000 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 System do podłączenia jest dostępny tylo przez 30 sekund od włączenia zapłonu. Telefon musi być włączony i mieć włączony bluetooth ale to chyba oczywiste heheWysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
gto250.3000 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 System do podłączenia jest dostępny tylo przez 30 sekund od włączenia zapłonu. Telefon musi być włączony i mieć włączony bluetooth ale to chyba oczywiste heheWysłane z mojego D6633 przy użyciu TapatalkaWłączasz samochód w tryb wyszukiwania telefonu i ale to z telefonu wymuszasz podłączenie. Np w iPhone ustawienia bluetooth/moje urządzenia / audi MMI xxxxWysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
gto250.3000 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Włączasz samochód w tryb wyszukiwania telefonu i ale to z telefonu wymuszasz podłączenie. Np w iPhone ustawienia bluetooth/moje urządzenia / audi MMI xxxxWysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka Wpisujesz kod na ekranie MMI i działa Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
gto250.3000 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 BTW ładna sztuka i quattro Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
Meehau Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Piękna sztuka. Zazdroszczę quattro Jaki mod koloru? chyba mamy taki samWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
DanielM Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Opublikowano 26 Lipca 2017 kod lakieru to lx5r Auto wróciło od mechanika eibach już na aucie, przód ok jednak tył znacznie się podniósł Kupiłem relingi chrom, ma ktoś może DIY demontażu? niestety nie znalazłem nic na forum. Trafiłem też ciekawą kierownice, pytanie tylko czy po wymianie przycisków wszystko będzie działało? Telefon udało się uruchomić z vcdsa i zielonego menu
jedrekx Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 Pucek ostatnio wymieniał relingi, podpytaj go
krystian3769 Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 19 godzin temu, DanielM napisał: Kupiłem relingi chrom, ma ktoś może DIY demontażu? Szkoda że się nie zgadaliśmy ... W zeszły weekend zakładałem czarne a chromy w idealnym stanie mi leżą Byśmy się zamienili
komoornik Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 To może się autami zamieńcie? Grzebać w podsufitce żeby relingi zmienić...
krystian3769 Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 1 godzinę temu, komoornik napisał: To może się autami zamieńcie? Grzebać w podsufitce żeby relingi zmienić... No już teraz za późno... Kolega widać że kupił chromy a ja już zmieniłem Pozdrawiam
jedrekx Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 13 godzin temu, komoornik napisał: Grzebać w podsufitce żeby relingi zmienić... Ty tego nigdy nie zrozumiesz
l.e.s.t.e.r Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 Dnia 27.07.2017 o 00:03, DanielM napisał: kod lakieru to lx5r Auto wróciło od mechanika eibach już na aucie, przód ok jednak tył znacznie się podniósł Kupiłem relingi chrom, ma ktoś może DIY demontażu? niestety nie znalazłem nic na forum. Trafiłem też ciekawą kierownice, pytanie tylko czy po wymianie przycisków wszystko będzie działało? Telefon udało się uruchomić z vcdsa i zielonego menu w kierownicy nie będzie działać MultiFunkcja
DanielM Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Opublikowano 29 Lipca 2017 Dzięki za info, szukam kierownicy dalej. Relingi pójdą pewnie łatwo, zamierzam założyć jeszcze listwy zgarniajace w chromie;)
DanielM Opublikowano 4 Września 2018 Autor Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) Po ponad roku mała aktualizacja: auto dostało c+ na przód z grillem piano black tył s line z dokładką piano pod dwa wydechy wydech z a5 na dwie strony listwy progowe s line w piano poszukuje jeszcze lotki rs4 do całości rotor z a5 et 33 9x19 do zrobienia zostały obudowy luster w piano black do kompletu i z zewnątrz to będzie wszystko Edytowane 4 Września 2018 przez DanielM
instruktor83 Opublikowano 4 Września 2018 Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) Pakiet czerń ?ori Rotor ?naprawdę auto teraz nabrało drapierznosci , sceneria przepiekna Edytowane 4 Września 2018 przez instruktor83
MaciekPL Opublikowano 4 Września 2018 Opublikowano 4 Września 2018 To jest to czego mi brakuje rotor z a5 plus zderzak competition. Kozacko wygląda, co tam za opona siedzi? Mógłbyś podać rozmiary i firmę? Jak dorwiesz ta lotke z rs4 to będzie mega. Proponuję wyrzucić oznaczenia z klapy bagażnika. A4 i Tdi
Rekomendowane odpowiedzi