kry2503 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam, szukałem problemu ale wszystko było na odwrót czyli zmiana z jedynki wzwyż i stuknięcie, a u mnie stuknięcie następuje np redukując z trójki na dwójkę ale w momencie kiedy wychamowuje silnikiem, jeżeli redukuje przy niższej prędkości kiedy jadę na trójce prawie z prędkością obrotową silnika to wtedy cisza, jakieś pomysły?, pozdrawiam
Pawlo 2004 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Moze poduszka silnika, dziwnie tak zdjagnozować bo nie wiadom,o jaki to stukot i skąd mniej więcej dochodzi.
kry2503 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ten stuk odczuwam pod pedałami
kry2503 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 No, panowie jest diagnoza, pękła mi tylna część skrzyni, odłamał się jej koniec chyba ten co wspiera się na poduszce, autko na wysięgniku od wczoraj, rozkręcanie skrzyni, nadlanie czy zespawanie tego elementu w innym warsztacie jak się będzie dało, bo ta część tylko serwis lub allegro chyba, nic, zaraz jadę do pacjenta, później dam znać co z tego wyszło
bartt Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 witam tez mam taki sam problem mógłbyś opisac jak go najlepiej rozwiązac i jaki jest koszt?
kry2503 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 witam tez mam taki sam problem mógłbyś opisac jak go najlepiej rozwiązac i jaki jest koszt? Witam, tak jak pisałem tylna część skrzyni wyjęta, zawieziona do spawania czy nadlania nie wiem bo nie było mnie przy tym, no i wymiana tej poduchy srodkowej (ponad 200zł)na której się wspiera skrzynia. Jak masz sprawną poduche to tylko koszt wymontowania i zespawania (zalania) elementu, pozdrawiam
bartt Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Wielkie dzięki W poniedziałek odstawiam na warsztat ;( Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi