maki19955 Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Witam oto moje Audi A4 B8 2010r 2,0 TDI 140KM Avant Wyposażenie:Reflektory ksenonowe Światła do jazdy dziennej Światła przeciwmgielne Elektryczne lusterka boczne Podgrzewane lusterka Elektryczne szyby Tempomat Automatyczna skrzynia biegówCentralny zamek ABS Immobilizer Isofix Wyłączanie przedniej poduszki Klimatyzacja automatyczna Kolorowy komputer pokładowy Kontrola trakcji Odtwarzacz CD (+zmieniarka na 6 płyt) Nawigacja MMI 2G Przednie i boczne poduszki powietrzne ESP A to pare zdjęć Auta Plany w stosunku do Auta są takie: Zewnętrzny pakiet S-line Pakiet zewnętrznych czerni (relingi, dyfuzor tylni, grill przedni, spoiler przedni) Felgi 18 Przyciemniane szyby Tylne lampy Led Wielofunkcyjna kierownica trój ramienna Czujnik deszczu Kubełkowe fotele materiałowe w kratkę Co udało już mi się zrobić: Felgi 18" " Lampy Led tył Przyciemnianie szyb
l.e.s.t.e.r Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 hej, Walcz dzielnie, na początku miałem identyczną bazę jak Ty
komoornik Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Ten srebrny z tyłu na drugim zdjęciu lepszy.
maki19955 Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Opublikowano 3 Lipca 2017 6 minut temu, komoornik napisał: Ten srebrny z tyłu na drugim zdjęciu lepszy. No lepszy tylko już inny budżet
Rekomendowane odpowiedzi