ziuta Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam wszystkich mam pytanie: mam system bose radio Delta 8 głośników zmieniarkę na 6 płyt wzmacniacz to wszystko w audi a4 b5 95r i tu moje pytanie czy mogę zamienić to radio na nowsze czyli na Concerta czy będzie to wszystko działało bez żadnych problemów czy Concert będzie obsługiwał zmieniarkę i wzmacniacz??????????
razk Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 kolego uzyj opcji jest o tym naprawde duzo na forum.
darekaudi4 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 bedzie smigalo tylko concerta musisz VAGiem przestawic na system Bose
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Najprawdopodobniej masz zmieniarkę ze znaczkiem OOOO - ona nie śmiga z Concertem - ma inne sygnały i koniec.
ziuta Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 wielkie dzięki za pomoc! a zapytam jeszcze może inaczej czy jest radio nowsze od mojej delty a będzie działać bezproblemowo z moim systemem !!??
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 problem właśnie w tym, że niebardzo... Na Twoim miejscu, jeżeli chcesz zmieniać, to najlepiej upolować Concerta z CD i po problemie;)
Rekomendowane odpowiedzi