bialy986 Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 Polecam zakład przyciemniania szyb-warszawski garaż.Wczoraj byłem na sciemie szyb,co nie było łatwe,gdyż zalegała stara folia,która się łuszczyła a na tylnej szybie miałem "robią łuskę".Co ciekawe-robią to metodą bezinwazyjną,dzięki czemu nie ma możliwości polamania spinek.Strona na fb https://m.facebook.com/warszawskigaraz/?ref=page_internal&mt_nav=1 Folia 90%przyciemnienia ,od środka wszystko dobrze widać,nawet w nocy A było tak Na ich stronie jest moja audiczka i małe fotostory. Ceny elastyczne,chętni niech się powołują na A4 klub.Koszt 450zl za całość. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Arek8888 Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 Dobra robota. Szkoda, że mam do nich 200 km Też zastanawiam się nad przyciemnieniem szyb. Czy mógłbyś powiedzieć, czy do takiego zabiegu w sedanie trzeba wycinać tylną szybę lub rozbierać tylne drzwi?
bialy986 Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Opublikowano 13 Lipca 2017 Tak jak pisalem-robią metodą bezinwazyjną,czyli żadnej szyby nie wycinaja,boczkow nie rozbierają.Więc nie ma możliwości żeby coś polamac,a wiadomo że zawsze coś strzeli.Na YT są filmiki jak wygląda takie przyciemnianie.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi