pilot1 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam wszystkich mam pytanko dzisiej po przejeczaniu 50 km stała sie dziwna rzecz na wolnych obrotach brak wspomagania a przy wyzszych wraca do normy płyn i pompa wsomagania wymieniona miesiac temu przekładnia kierownicza bez wycieków i luzów czy mogła by paść?
Dev Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam wszystkich mam pytanko dzisiej po przejeczaniu 50 km stała sie dziwna rzecz na wolnych obrotach brak wspomagania a przy wyzszych wraca do normy płyn i pompa wsomagania wymieniona miesiac temu przekładnia kierownicza bez wycieków i luzów czy mogła by paść? jest jakis hałas z okolicy pompy????
ALBINEK Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Sprawdż ilość płynu jesli jest ok sprawdż naciąg paska może jest za lużny dalej to chyba pompa została.
pilot1 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 dzięki za odp nowa pompa i padła bo to podróba kupiłem urzywke i wszystko oki pozdrawiam
Mjaellby Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 mam ten sam problem wymieniłem cała przekładnie koszt 900zl i po pewnym czasie stracilem wspomaganie na wolnych obrotach i nie wiedzialem o co chodzi to teraz wiem ze pompa bo płyn mam dobry zalany zielony ma być, chyba że jeszcze ten naciąg paska a przekładnie wymieniałem w Rzeszowie HPA
domjenick Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 ...co do naciagu paska,to wydaje mi sie,ze jesli ''slizgalby sie'' na wolnych,to na wyzszych tym bardziej...
Rekomendowane odpowiedzi